ΒΟΛΕΪ

Έμεινε στην ΑΕΚ η Γιακουμή

Έμεινε στην ΑΕΚ η Γιακουμή
INTIME SPORTS

Η διοίκηση του τμήματος βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ ανακοίνωσε την παραμονή της Δήμητρας Γιακουμή στην ομάδα, ενώ παράλληλα προσπαθεί να κρατήσει την Τοτσίδου και μιλά και με άλλες αθλήτριες.

Στη δημιουργία μιας ομάδας, η οποία παρά τα προβλήματα, θα μπορέσει να σταθεί αξιοπρεπώς στην Α1 βόλεϊ των γυναικών στοχεύουν στην ΑΕΚ. Για αυτό το λόγο το τελευταίο διάστημα τόσο ο προπονητής της ομάδας, Ρουμελιώτης, όσο και οι παράγοντες του τμήματος καταβάλουν κάθε προσπάθεια.

Ήδη είχαμε το πρώτο θετικό γεγονός με την παραμονή στην ομάδα της Δήμητρας Γιακουμή και επίσημα.

Την ίδια ώρα δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και η παραμονή της Λαδένη, ενώ επαφές υπάρχουν και με την Τοτσίδου η οποία έχει και άλλες προτάσεις στα χέρια της. Την ίδια ώρα υπάρχουν κινήσεις και στο μεταγραφικό παζάρι και έχουν ακουστεί τα ονόματα των Ψωμά και Τσοχατζή.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση: "Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με την αθλήτρια, Δήμητρα Γιακουμή για έναν ακόμη χρόνο. Η Γιακουμή συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του τμήματος και θα συνεχίσει να φοράει τα "κιτρινόμαυρα" και τη νέα αγωνιστική περίοδο, ενισχύοντας τη νέα προσπάθεια που γίνεται για την δημιουργία μιας ομάδας με παρών αλλά και μέλλον".

"Ελπίζω πως θα έχουμε μια καλή χρονιά"

Η ίδια μίλησε στην επίσημη σελίδα της ομάδας για την παραμονή της και τους στόχους της νέας σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της:

"Είμαι πολύ ικανοποιημένη που θα συνεχίσω να φοράω και τη νέα χρονιά την φανέλα της ΑΕΚ. Είδα την προσπάθεια των ανθρώπων της ΑΕΚ και την αγάπη τους για το τμήμα και θέλω να συμμετάσχω σε αυτή τη νέα προσπάθεια που γίνεται. Ελπίζω πως θα έχουμε μια καλή χρονιά και θεωρώ πως μαζί με τα υπόλοιπα κορίτσια που θα έρθουν θα δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, με ομοιογένεια και κυρίως οικογενειακούς δεσμούς για να φτάσουμε την ΑΕΚ όσο ψηλότερα γίνεται. Υπάρχουν άνθρωποι στην ΑΕΚ που αγαπούν πολύ το τμήμα και θέλω παράλληλα να σταθώ και στην παρουσία του κόσμου, ο οποίος θεωρώ πως θα βρίσκεται και φέτος στο πλευρό μας. Τον χρειαζόμαστε πιο πολύ από ποτέ και πιστεύω πως όλοι μαζί θα μπορέσουμε να οδηγήσουμε την ομάδα σε μια καλή πορεία.

Σε αυτή την δύσκολη περίοδο που διανύει η ΑΕΚ θεωρώ πως χρειάζεται ανθρώπους για να μπουν μπροστά. Όχι μόνο παράγοντες αλλά αθλητές και αθλήτριες. Θέλω να βοηθήσω σε αυτό το νέο ξεκίνημα. Στα δύσκολα να μπούμε μπροστά για να στηρίξουμε το τμήμα.

Σε ερώτηση αν την αγχώνει το γεγονός πως θα έχει πλέον ηγετική παρουσία στην ομάδα, η Γιακουμή σχολίασε: "Δεν είναι κάτι που με αγχώνει. Καμία ομάδα δεν μπορεί να λειτουργήσει με μια ή δύο αθλήτριες. Παρόλα αυτά πιστεύω πως θα παραμείνουν κι άλλα κορίτσια από τη περσινή ομάδα και μαζί με τις νέες αθλήτριες που θα έρθουν θα δουλέψουμε πολύ για να πετύχουμε.

Είναι μια δύσκολη χρονιά αλλά με αισιοδοξία, δουλειά και πίστη μπορούμε να τα καταφέρουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ