ΒΟΛΕΪ

"Έκλεισε" Φοντέλες ο Ολυμπιακός

"Έκλεισε" Φοντέλες ο Ολυμπιακός
φοντελες

Ο Βραζιλιάνος ακραίος Φοντέλες συμφώνησε σε όλα με τον Ολυμπιακό ενόψει της νέας σεζόν

Ο Φοντέλες, του οποίου το παρατσούκλι είναι Τσουπίτα, ήταν η εναλλακτική λύση μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες των νταμπλούχων Ελλάδος να φέρουν στο λιμάνι τους Βάιζμανς και Βισνιάρεκ.
Ο 25χρονος (γεννηθείς στις 19 Ιουνίου 1984 στην Κουριτίμπα) διεθνής με τη "σελεσάο" ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπανέσπα Σάο Πάουλο το 2002 και τον επόμενο χρόνο μεταγράφηκε στην ιταλική Μόντενα. Εκεί παρέμεινε για τέσσερις σεζόν, όπου μάλιστα το 2004 κατέκτησε το CEV Cup. Τα δύο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας.

Ο Φοντέλες θα αποτελέσει πιθανότατα την τελευταία μεταγραφή του Ολυμπιακού, που έχει αποκτήσει ακόμα τους Σιμόν Τίσερ, Λεάντρο Καλντέιρα, Όλι Κούναρι, Ανδρέα Ανδρεάδη, Χρύσανθο Κυριαζή και Παύλο Κουζούνη.

Ανανέωσε ο Κρίστιανσον

Ο Άντερς Κρίστιανσον άφησε ευχαριστημένους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού με την κατάκτηση του νταμπλ την περασμένη σεζόν και όπως ήταν λογικό τού έγινε πρόταση για ανανέωση συμβολαίου. Ο Σουηδός τεχνικός την αποδέχθηκε και την Παρασκευή (31/07) πέρασε από τα γραφεία της διοίκησης και έβαλε την υπογραφή του σε νέο διετές συμβόλαιο.






ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ