ΒΟΛΕΪ

Δώρο Γιαννακόπουλου στο βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Δώρο Γιαννακόπουλου στο βόλεϊ του Παναθηναϊκού

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παίζει "μπάλα" παντού και με δικά του χρήματα η ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού θα ενισχυθεί με την απόκτηση του Ντάνιελ Γκάλιτς στην προσπάθεια της να ανακάμψει.

Από το Σάββατο το πρωί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πάρει την μπάλα στα πόδια του και κάνει "παιχνίδι" σε ότι κινείται στον Παναθηναϊκό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ο οποίος ετοιμάζει την πρόταση του για την πράσινη ΠΑΕ, δήλωσε το Σάββατο στην διάρκεια της βράβευσης του στον "Τάφο του Ινδού" ότι ο ίδιος και η οικογένεια του θα είναι πάντα δίπλα στον Ερασιτέχνη και λίγες μέρες αργότερα ήλθε να κάνει ένα δώρο στο τμήμα το οποίο έχει ξεκινήσει με τους χειρότερους οιωνούς τη φετινή σεζόν.

Ο λόγος για το τμήμα του βόλεϊ ανδρών των πράσινων που στα επτά πρώτα ματς δεν έχει ούτε νίκη και τα πράγματα ήταν δυσοίωνα με τους ανθρώπους της μάνας του λόχου να αναζητούν λύσεις.

Μια από αυτές ήταν και η αντικατάσταση των ξένων με πρώτο και καλύτερο τον Πενάλιο ο οποίος έλυσε το συμβόλαιο του την Τρίτη και ο αντικαταστάτης του θα είναι ο 26χρονος Κροάτης Ντάνιελ Γκάλιτς.

Ένας παίκτης που θα αποκτηθεί με χρήματα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου ο οποίος θέλησε να κάνει ένα δώρο στον Ερασιτέχνη και δη στο τμήμα βόλεϊ θέλοντας να βοηθήσει το τμήμα να βγει από την δύσκολη θέση.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, όπως έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, τόσο ο ίδιος, όσο φυσικά και η οικογένειά του, έβαλε το χέρι στην τσέπη προκειμένου να βοηθήσει και οι πράσινοι βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του 26χρονου διεθνή Κροάτη ακραίου.

Ο παίκτης με τον οποίο υπάρχει ήδη συμφωνία και γίνεται αγώνας για να τελειώσει όσο γίνεται πιο νωρίς η μεταγραφή, προκειμένου να παίξει στοΑιγίνιοκόντρα στη Νίκη, είναι γεννημένος στις 14/4/1987 και βλέπει τον κόσμο από τα 2 μέτρα. Κάνει επίθεση στα 3.49 και μπλοκ 3.32. Ξεκίνησε την καριέρα του στηνΜλάντοστ Ζάγκρεμπ, στην συνέχεια έπαιξε στηνΚούνεο, μετάΚοριλιάνο, ενώ πέρσι έπαιξε στο Κουβέιτκαι τηνΚάζμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ