ΒΟΛΕΪ

Δημητριάδης: “Πετύχαμε τον στόχο μας”

Ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών της Εθνικής μας ομάδας Παίδων εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Μάκης Δημητριάδης

Η Εθνική μας ομάδα Παίδων πέτυχε τον στόχο της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Τουρκίας, καθώς εξασφάλισε την πρόκρισή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Ο Ομοσπονδιακός μας τεχνικός, Μάκης Δημητριάδης, είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος μετά το τέλος του αγώνα με την Ισπανία παρά την ήττα με 3-1, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του.

Επειδή είχαμε πετύχει τον στόχο μας θελήσαμε να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες που είχαν πολύ χρόνο συμμετοχής στην διοργάνωση. Είμαι πολύ χαρούμενος που τελειώσαμε το τουρνουά χωρίς προβλήματα τραυματισμών, έχοντας πετύχει τον στόχο μας και βγάζοντας σπουδαία συμπεράσματα.

Και εμείς σαν προπονητές και οι παίκτες ξεχωριστά είδαμε κάποια πράγματα που στην συνέχεια πρέπει να διορθώσουμε για να είμαστε σε υψηλό επίπεδο“, τόνισε ο Μάκης Δημητριάδης.

Ο λίμπερο της Εθνικής μας Δημήτρης Κωνσταντινίδης τόνισε: ” Παίξαμε καλά και μπορούσαμε να πάμε ακόμα και καλύτερα. Ξεκουράστηκαν κάποιοι παίκτες που τράβηξαν το βάρος των αγώνων. Ήταν μια πετυχημένη διοργάνωση“.

Επίσης, ο ακραίος Θανάσης Πρωτοψάλτης επεσήμανε: ” Δεν είχαμε κάτι να χάσουμε. Έχουμε παίξει αρκετά ματς με τους Ισπανούς. Είχαμε την ευκαιρία να παίξουμε και οι παίκτες που δεν είχαμε μεγάλη συμμετοχή στο τουρνουά“.

Τέλος, ο τεχνικός της Εθνικής Ισπανίας Ρικάρντο Μαλντονάντο δήλωσε: ” Είμαι ευχαριστημένος με την 5η θέση και κυρίως για το γεγονός πως μέρα με την ημέρα παίζαμε και καλύτερα.

Πράγματι το παιχνίδι ήταν σαν φιλικό σήμερα, όχι μόνο των αλλαγών, αλλά και επειδή έχουμε αναπτύξει πολύ καλές σχέσεις με την Ελλάδα. Ήρθαμε για προετοιμασία στην χώρα σας και χάρηκα πάρα πολύ που και η Ελλάδα προκρίθηκε στο Παγκόσμιο“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ