CHALLENGE CUP

Challenge Cup ανδρών: Πρώτη μάχη του Ολυμπιακού με τη Στεάουα Βουκουρεστίου

Οι παίκτες του Ολυμπιακού
Οι παίκτες του Ολυμπιακού INTIME

Ο Ολυμπιακός θα υποδεχθεί τη ρουμάνικη Στεάουα Βουκουρεστίου στην πρώτη μεταξύ του μάχη για τη φάση των "8" του Challenge Cup

Το πρώτο βήμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Challenge Cup ανδρών θα κυνηγήσει ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Τρίτης (10/1, 17.00 , COSMOTE SPORT 7) στο Μελίνα Μερκούρη στον Ρέντη.

Οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την ρουμάνικη Στεάουα Βουκουρεστίου στην πρώτη μεταξύ του «μάχη» για τη φάση των "8" του θεσμού. Η ρεβάνς στη Ρουμανία θα γίνει την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου (18.00).

Στο ρουμάνικο πρωτάθλημα η Στεάουα Βουκουρεστίου βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα με ρεκόρ 10-1. Για την 11η αγωνιστική επικράτησε στην έδρα της με 3-0 σετ επί της προτελευταίας στη βαθμολογία Σουτσέαβα.

Διαιτητές θα είναι ο Ολλανδός Μαρακ Βίνστρα και η Ιταλίδα Μισέλ Μπρουνέλι.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού Αλμπέρτο Τζουλιάνι δήλωσε: "Η ομάδα μας έχει προετοιμαστεί καλά, για να αντιμετωπίσει τη Στεάουα, δίνοντας το 100%, με σωστή συμπεριφορά και νοοτροπία.

Είναι, ίσως, η πιο δυνατή ομάδα που έχουμε συναντήσει μέχρι τώρα, θα κάνουμε τα πάντα, για να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Ελπίζω, οι φίλαθλοι μας να μας βοηθήσουν, να πετύχουμε αυτό το αποτέλεσμα".

TAGS CHALLENGE CUP ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ