ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Χ. Ανδρεόπουλος: "Μας είχαν ξεγραμμένους αλλά εμείς πιστεύαμε στους εαυτούς μας και τα καταφέραμε"

VOLLEY LEAGUE 2021-2022 /  -  (  / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE 2021-2022 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στάθηκε στην πίστη που είχαν άπαντες στο τριφύλλι για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, εκ των πρωταγωνιστών της νίκης του Παναθηναϊκού επί του Ολυμπιακού με 3-1 στο κλειστό του Ρέντη, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στάθηκε στην πίστη που είχαν άπαντες στο τριφύλλι για την κατάκτηση του τίτλου.

Για τον τίτλο στην έδρα του "αιώνιου αντιπάλου":

"Ισχύει το ότι ήρθαμε και πήραμε το πρωτάθλημα στην έδρα του Ολυμπιακού, όμως δεν είχαμε ποτέ στο μυαλό μας κάτι που δεν αρμόζει στην ιστορία και τα πιστεύω του Παναθηναϊκού: να έρθουμε, δηλαδή, να πάρουμε... επί τούτου εδώ τον τίτλο. Εμείς θέλαμε απλά να το πάρουμε- είτε εδώ είτε στον Άγιο Θωμά είτε στην έδρα του ΠΑΟΚ, οπουδήποτε. Δε μας "τρέλαινε" δηλαδή η ιδέα να το πάρουμε στην έδρα του αιώνιου αντιπάλου μας, αλλά απλά να κάνουμε τη δουλειά μας".

Για την αποφασιστικότητα του ίδιου και τις συνεχείς οδηγίες:

"Δεν προσπαθώ να κάνω κάτι περισσότερο απ' αυτό που είμαι, είμαι ο εαυτός μου. Μπορεί σε κάποια παιχνίδια να μην παίζαμε στο 100% αλλά ως σύνολο έπρεπε να δείχνουμε θέληση για να πάρουμε το πρωτάθλημα και τα καταφέραμε".

Για τη φετινή πορεία του Παναθηναϊκού:

"Κάθε μέρα προσπαθούσαμε να κάνουμε τη δουλειά μας τίποτα παραπάνω, χαίρομαι που βγήκε αυτό που θέλαμε. Να λειτουργούμε σαν ομάδα. Πολλοί μας είχαν ξεγραμένους, εμείς πιστεύαμε στους εαυτούς μας και τα καταφέραμε".

Για το μήνυμα που ήθελε να στείλει στον κόσμο:

"Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού δεν χρειάζονται καμία οδηγία, το λεώ, δεν το κάνω για να κάνω κάποιο σχόλιο, από 16 χρονών που είμαι στην ομάδα και τα δύο πρωταθλήματα που έχουμε κατακτήσει και το ένα Λιγκ Καπ, Στην Κομοτηνή, στην Αλεξανδρούπολη, στο Τελ Αβίβ, πήγαμε σε ένα χωριό στην Ουκρανία οκτώ ώρες από το Κίεβο και ήρθαν φίλοι του Παναθηναϊκού, πήγαμε στην Τουρκία δεν μπορώ να πω κάτι σε αυτά τα παιδια είμαι χαρούμενος γιατί έρχονται και μας στηρίζουν. Δεν έχω να τους πω τίποτα, να έρθουν να πανηγυρίσουμε".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ