VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-3: Πρωταθλητές στον Ρέντη οι πράσινοι

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-3: Πρωταθλητές στον Ρέντη οι πράσινοι
INTIME SPORTS

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε 3-1 σετ επί του Ολυμπιακού στο "Μελίνα Μερκούρη" και κατέκτησε το πρωτάθλημα στη Volley League των ανδρών.

Τον δεύτερο τίτλο του μέσα σε τρία χρόνια πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός στο βόλεϊ ανδρών μετά τη νίκη του 3-1 σετ απέναντι στον Ολυμπιακό στου Ρέντη.

Οι πράσινοι ήταν πιο σταθεροί σε όλο το ματς, είχαν μεγαλύτερο πλουραλισμό στο επιθετικό κομμάτι με τον Γιάκομπσεν να μοιράζει εξαιρετικά το παιχνίδι και έφτασαν στην νίκη απόλυτα δίκαια.

Από την άλλη ο Ολυμπιακός είχε σε κακή ημέρα ξανά παίκτες κλειδιά και παρά το γεγονός ότι ήταν μέσα σε όλα τα σετ δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το παιχνίδι.

Κλειδί σίγουρα για την εξέλιξη του αγώνα ήταν η ανατροπή του Παναθηναϊκού στο πρώτο σετ, όταν από το 21-16 οι παίκτες του Ανδρεόπουλου έφτασαν στην κατάκτησή του.

Το ματς: Οι δύο ομάδες πήγαιναν χέρι χέρι στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου σετ. Για την ακρίβεια μέχρι το 14-14. Σε εκείνο το σημείο τα σερβίς του Μιγαήλοβιτς έγειραν την πλάστιγγα υπέρ του Ολυμπιακού. Οι ερυθρόλευκοι ξέφυγαν με πέντε 19-14 και διατήρησαν αυτό το προβάδισμα μέχρι το 21-16.

Ο Πρωτοψάλτης με τα σερβίς του άλλαξε τη ροή του σετ με τους πράσινους αρχικά να φέρνουν το σετ στον πόντο (22-21) και στη συνέχεια τα σερβίς του Ράπτη έδωσαν προβάδισμα στους παίκτες του Ανδρεόπουλου (23-24). Το πρώτο σετ κρίθηκε στην παράταση και ο Παναθηναϊκός μετά από πέντε σετ μπολ κατάφερε να κάνει το 1-0 κατακτώντας το με 29-27.

Στο δεύτερο σετ οι πράσινοι κατάφεραν να ξεφύγουν με 7-4, αλλά ο Ολυμπιακός έφερε αμέσως το σετ στα ίσα. Από εκεί και μετά οι δύο ομάδες πήγαν πόντο πόντο μέχρι και το φινάλε. Εκεί οι πράσινοι ήταν πιο ψύχραιμοι και έφτασαν στο 2-0 με 25-23.

Στο τρίτο σετ ο Ολυμπιακός ήταν εκείνος που μπήκε σε ρόλο οδηγού. Ο Παναθηναϊκός δεν τον άφηνε να ξεφύγει κι έτσι οι δύο ομάδες έφτασαν στην τελική ευθεία με την μικρότερη δυνατή διαφορά. Τελικά οι ερυθρόλευκοι ήταν εκείνοι που πανηγύρισαν με 25-23.

Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν δυνατά και στο τέταρτο σετ και προηγήθηκαν με 4-1. Οι πράσινοι όμως αντέδρασαν γρήγορα, μάζεψαν τη διαφορά και έχτισαν δικοί τους και έφτασαν στο 21-25 το οποίο σφράγισε τον τίτλο για τον Παναθηναϊκό.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-3.

Τα σετ: 27-29, 23-25, 25-23, 21-25



TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ