ΒΟΛΕΪ

"Ας μάθει πρώτα να χάνει"

"Ας μάθει πρώτα να χάνει"
Παναθηναϊκός, Λεωφόρος

Ανακοίνωση με αφορμή τις δηλώσεις του Γιώργου Λυκούδη, εξέδωσε το ΤΑΑ Παναθηναϊκός

" Με μεγάλη μας έκπληξη αλλά και λύπη ενημερωθήκαμε για τις δηλώσεις του προπονητή της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού, ο οποίος δήλωσε ότι θέλει να ταπεινώσει τον Παναθηναϊκό και να τον κάνει να σκύψει. Κατανοούμε την αγωνία του να δικαιολογήσει την αδυναμία της ομάδας του να μας κερδίσει, παρά τα υπέρογκα ποσά τα οποία έχει δαπανήσει η ομάδα του προκειμένου να ενισχυθεί κατά τη φετινή αγωνιστική χρονιά.

Σε καμία όμως περίπτωση δεν θεωρούμαι ότι αυτή, θα δικαολογηθεί με δηλώσεις, οι οποίες όχι μόνο δεν βοηθούν την ανάπτυξη και διάδοση του αθλήματος, αντιθέτως το δυσφημούν κια εμποδίζουν την ανάπτυξή του. Τέτοιου είδους συμπεριφορές και αντιλήψεις δεν μπορούν να έχουν θέση στον χώρο του γυναικείου βόλεϊ. Οι εμπρηστικές αυτές δηλώσεις έχουν γίνει στην τηλεόραση και εμπίπτουν πλέον στην αρμοδιότητα του αθλητικού δικαστή.

Τελειώνοντας, πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι στον αθλητισμό η αξία της κάθε ομάδας επιβεβαιώνεται εντός των αγωνιστικών χώρων, όπως αυτό για άλλη μια φορά έγινε στον προχθεσινό μεταξύ μας αγώνα και όχι με δηλώσεις. Ας μάθει πρώτα να χάνει και μετά θα μάθει να κερδίζει" αναφέρει αναλυτικά η ανακοίνωση των "πράσινων".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ