ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρκάς - Ολυμπιακός: Για την πρόκριση στην Τουρκία, ποια αποτελέσματα δίνουν στους ερυθρόλευκους το "χρυσό" εισιτήριο

Ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο του Ολυμπιακού πανηγυρίζει πόντο που σημείωσε κόντρα στη ΖΑΚΣΑ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Μελίνα Μερκούρη" | Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024
Ο Σαλβαδόρ Ιντάλγκο του Ολυμπιακού πανηγυρίζει πόντο που σημείωσε κόντρα στη ΖΑΚΣΑ για τη φάση των ομίλων του Champions League 2023-2024 στο "Μελίνα Μερκούρη" | Πέμπτη 11 Ιανουαρίου 2024 ΝΙΚΟΣ ΒΗΧΟΣ/INTIME SPORTS

Με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του CEV Cup ταξίδεψε ο Ολυμπιακός στην Τουρκία για να αντιμετωπίσει την Αρκάς (7/2, 18:00) στον επαναληπτικό του 3-2 στο "Μελίνα Μερκούρη". Ποια είναι τα αποτελέσματα που δίνουν στους "ερυθρόλευκους" το "χρυσό" εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Με προίκα το 3-2 του πρώτου αγώνα στο "Μελίνα Μερκούρη" και με ανεβασμένη ψυχολογία ταξίδεψε ο Ολυμπιακός στη Σμύρνη για να αντιμετωπίσει την Αρκάς (7/2, 18:00).

Οι πρωταθλητές Ελλάδας και κάτοχοι του Challenge Cup τη σεζόν 2023/24 καλούνται να υπερασπιστούν το ισχνή αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα και αναζητούν είτε καθαρή νίκη (3-0 ή 3-1), είτε να κερδίσουν το "χρυσό" σετ εάν ηττηθούν στην κανονική διάρκεια του αγώνα με 3-2. Σε κάθε άλλη περίπτωση αποκλείονται από τη συνέχεια του CEV Cup.

Για τη "μάχη" κόντρα στην Αρκάς, δηλώσεις παραχώρησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ερασιτέχνη Ολυμπιακού ο προπονητής της ομάδας, Ντανιέλ Καστελάνι και ο Κουβανός με γερμανική υπηκοότητα ακραίος, Σαλβαδόρ Ιντάλγκο, εκφράζοντας την αισιοδοξία και την προσμονή τους για τη μεγάλη αναμέτρηση.

"Πολύ σημαντικό ματς, έχουμε μεγάλο κίνητρο για αυτό το παιχνίδι. Ξέρουμε, ότι δεν θα είναι εύκολο. Στο προηγούμενο ματς, παίξαμε πολύ καλά, σερβίραμε καλά, ήμασταν καλοί στο μπλοκ-άμυνα. Είμαστε έτοιμοι, θέλουμε να συνεχίσουμε το ευρωπαϊκό μας ταξίδι", ανέφερε ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων', Ντάνιελ Καστελάνι.

Από την πλευρά του ο δεύτερος σκόρερ του πρώτου ματς με 18 πόντους, Σαλβαδόρ Ιντάλκγο, τόνισε: "Θα είναι ένα υπέροχο ματς, σε ένα όμορφο γήπεδο, που θα έχει πολλούς φιλάθλους, όμως εμείς κοιτάμε μόνο τη δουλειά μας, έχουμε κάνει πολύ σκληρή προπόνηση. Ανυπομονούμε, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι, δουλέψαμε εξαιρετικά καλά, αυτή την εβδομάδα. Θέλουμε ένα καλό αποτέλεσμα, εύχομαι καλή τύχη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CEV CUP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ