ΒΟΛΕΪ

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις ΟΣΦΠ και ΠΑΟ

Απορρίφθηκαν οι ενστάσεις ΟΣΦΠ και ΠΑΟ
Προσαλίκας-βολει

Απορρίφθηκαν από το ΑΣΕΑΔ οι ενστάσεις που είχαν καταθέσει ΟΣΦΠ και ΠΑΟ και έτσι θα διεξαχθεί κανονικά το Σάββατο ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας

Όπως έγινε γνωστό, το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την Παρασκευή τις ενστάσεις που είχαν καταθέσει οι "αιώνιοι" (με τον Παναθηναϊκό να ζητάει να κατακτήσει το Κύπελλο άνευ αγώνα και τον Ολυμπιακό να θέλει να ισχύσουν οι 12αδες που ήταν και στον τελικό της Πάτρας), και έτσι ο τελικός θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο του Ταε Κβο Ντο.
Δικαίωμα ελεύθερης εισόδου έχουν σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομοσπονδίας οι παρακάτω:

Είσοδος με λίστα:

- Αθλητές βόλεϊ όλων των ηλικιών με επίδειξη αθλητικής ιδιότητας (το δελτίο στο χέρι ή για αποφυγή της απώλειας φωτοτυπία δελτίου με σφραγίδα σωματείου). Γονείς ή κηδεμόνες των παραπάνω αθλητών (εφόσον είναι ανήλικοι), καθώς και μέλη διοικήσεων αθλητικών συλλόγων βόλεϊ, με επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας κατά τη προσέλευση. Όλοι οι προαναφερόμενοι θα πρέπει να έχουν αποστείλει με φαξ υπογεγγραμένη λίστα από τον πρόεδρο και γενικό γραμματέα του σωματείου, όπου θα αναφέρεται το ονοματεπώνυμο και η ιδιότητά τους, μέχρι την Τετάρτη, 1 Απριλίου. Συνίσταται η προσέλευσή τους στο γήπεδο να γίνει με πούλμαν και οι αθλητές να φορούν την αθλητική τους περιβολή.

- Μέλη των συνδέσμων διαιτητών με επίδειξη διαιτητικής ταυτότητας κατά την προσέλευση.

- Αθλητές 1ου Παννατικού τουρνουά με τους γονείς τους (προσέλευση ώρα 13.00).

- Μέλη ΣΕΠΠΕ με επίδειξη προπονητικής ταυτότητας κατά την προσέλευση.

- Σχολεία και συνοδοί που δήλωσαν συμμετοχή εγγράφως μέχρι την Τετάρτη, 1 Απριλίου και αναλυτικά (ονομαστικώς) στην ΕΟΠΕ. Επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας κατά την προσέλευση από τους συνοδούς.

* Κανείς –άνδρας ή γυναίκα- δεν θα εισέλθει στο γήπεδο εφόσον δεν θα είναι εγγεγραμμένος στη λίστα. Απαγορεύεται η ανάρτηση πανό. Οποιαδήποτε βρεθούν κατά την προσέλευση των φιλάθλων, θα κρατηθούν στην είσοδο.

Είσοδος με ονομαστικές προσκλήσεις:

- Μέλη διοικήσεων των Ενώσεων βόλεϊ, της ΕΣΑΠ και στελέχη αυτών με έγγραφη ειδοποίηση προς την ΕΟΠΕ ως την Τετάρτη 1η Απριλίου. Θα παραλάβουν ονομαστικές προσκλήσεις. Επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας κατά τη προσέλευση.

- Μέλη και διοικήσεις συνδέσμων βετεράνων αθλητών με έγγραφη ενημέρωση προς την ΕΟΠΕ έως την Τετάρτη 1η Απριλίου. Θα παραλάβουν ονομαστικές προσκλήσεις. Επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας κατά την προσέλευση.
- Διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι.

- Μέλη ΔΣ ΕΟΠΕ, στελέχη, χορηγοί και προσωπικό της ΕΟΠΕ.

Σε κάθε περίπτωση η διοργανώτρια αρχή διατηρεί το δικαίωμα να αποβάλλει από την εγκατάσταση οποιονδήποτε δεν υιοθετεί το φίλαθλο πνεύμα και τις υποδείξεις των ανθρώπων αγωνιστικού χώρου και υπηρεσιών θεατών.

























ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ