ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρεόπουλος: "Φυσιολογικό το αποτέλεσμα, δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε τον Μίλωνα σε κανένα σημείο"

Ανδρεόπουλος: "Φυσιολογικό το αποτέλεσμα, δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε τον Μίλωνα σε κανένα σημείο"
Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στον πάγκο του Παναθηναϊκού στον ημιτελικού του Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών κόντρα στον Μίλωνα INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, μετά τον αποκλεισμό από τον Μίλωνα στα ημιτελικά του Κυπέλλου βόλεϊ στάθηκε στην κακή μέρα της ομάδας του, ενώ έδωσε και το έναυσμα για ανασυγκρότηση εν όψει της δύσκολης συνέχειας που περιμένει τους "πράσινους".

Ο Μίλωνας με μια μεγαλειώδη εμφάνιση κόντρα στον Παναθηναϊκό έγραψε ιστορία. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επικράτησε με 3-1 των "πρασίνων" και πέρασε για πρώτη φορά σε τελικό Κυπέλλου βόλεϊ ανδρών και στον τελικό του Σαββάτου (30/03, 20:15) θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο της ιστορία του.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος, στις δηλώσεις του μετά τη λήξη της αναμέτρησης στάθηκε στο γεγονός ότι σε κανένα σημείο του αγώνα ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να ματσάρει την τρομερή απόδοση των παικτών του Μίλωνα.

Ταυτόχρονα, έδωσε το έναυσμα για την ανασυγκρότηση στο "πράσινο" στρατόπεδο εν όψει της δύσκολης συνέχεια με τα σερί ντέρμπι σε League Cup κόντρα στον ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για τους τελικούς της Volley League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου:

Για το ματς: "Δεν μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε τον Μίλωνα σε κανένα σημείο. Δεν κάναμε καλό παιχνίδι σήμερα. Το ματς ήταν αυτό που είδαμε στο παρκέ, δεν παίξαμε τόσο καλά, δεν αντιμετωπίσαμε τον Μίλωνα έτσι όπως είχαμε πει. Το αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό".

Για το γεγονός ότι χάθηκε ένας στόχος, αλλά ο Παναθηναϊκός είναι σε δύο ακόμα τελικούς φέτος: "Σε λίγες μέρες ξεκινάει το League Cup και μετά το πρωτάθλημα. Όπως σε κάθε ματς παίζουμε για τη νίκη".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΒΟΛΕΪ ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ