VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Ανδρεόπουλος: "Η ζωή και ο αθλητισμός έχουν πίεση, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα των τελικών"

Ανδρεόπουλος: "Η ζωή και ο αθλητισμός έχουν πίεση, κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα των τελικών"

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στις δηλώσεις του μετά το φινάλε του πρώτου τελικού της Volley League αναφέρθηκε στα λάθη του Παναθηναϊκού και στην πίεση που πρέπει να διαχειριστεί η ομάδα του εάν θέλει να πάρει τα σκήπτρα από τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε κατώτερος των προσδοκιών που είχε δημιουργήσει η κατάκτηση του League Cup "Νίκος Σαμαράς" την Κυριακή (7/4), με συνέπεια ο Ολυμπιακός να το εκμεταλλευτεί, να περάσει από το κλειστό του Μετς με 3-0 σετ και να αποκτούν με το καλημέρα το προβάδισμα για να κάνουν το back to back στη Volley League ανδρών.

Ο προπονητής των "πρασίνων", Δημήτρης Ανδρεόπουλος, στη δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς στάθηκε στην κακή βραδιά που βρέθηκε η ομάδα του, ενώ έδωσε και το έναυσμα για να ξεχαστεί η ήττα και να περάσει το Τριφύλλι στην αντεπίθεση, αρχής γενομένης από το ματς της Δευτέρας (15/4).

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Ανδρεόπουλου

Για το τελείωμα των φάσεων: "Η επίθεσή μας ήταν χαμηλή. Αυτό έδινε συνεχώς τη δυνατότητα στον Ολυμπιακό να πηγαίνει σε κόντρες. Είχαμε τις ευκαιρίες και δεν τις αξιοποιήσαμε. Ήταν ένα κακό ματς από την πλευρά μας"

Για το πόσο διαφορετικές μπορούν να παρουσιαστούν οι δύο ομάδες σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα: "Σήμερα ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που περιμέναμε. Εμείς δεν ήμασταν καλοί. Κάθε ματς είναι διαφορετικό. Είναι δύο μεγάλες ομάδες. Συνεχίζουμε γιατί έχουμε ματς τη Δευτέρα".

Για την πίεση που έχει πλέον ο Παναθηναϊκός: "Δεν είναι θέμα πίεσης. Αυτή είναι η ζωή και ο αθλητισμός. Κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το αποτέλεσμα. Είναι δύο δυνατές ομάδες. Τα παιχνίδια θα είναι πολύ σκληρά. Βάζουμε τέλος στο ματς σήμερα το βράδυ και θα τα ετοιμαστούμε για το δεύτερο παιχνίδι".

TAGS VOLLEY LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ