ΒΟΛΕΪ

Ανανέωσαν Βολουδάκης και Σωτηρίου

Ανανέωσαν Βολουδάκης και Σωτηρίου
INTIME SPORTS

Τα ερυθρόλευκα θα φορούν και τη σεζόν 2014-15 οι Χρήστος Βολουδάκης και Σωτήρης Σωτηρίου, οι οποίοι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε τι δήλωσαν...

Διπλή ανανέωση για τον Ολυμπιακό, που διατήρησε στο δυναμικό του δύο Έλληνες παίκτες, τον Χρήστο Βολουδάκη και τον Σωτήρη Σωτηρίου για ένα ακόμα χρόνο.

Ο Χρήστος Βολουδάκης τόνισε: " Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Κουντούρη και τον προπονητή μου Δημήτρη Καζάζη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω στον Ολυμπιακό".

Από την άλλη, ο Σωτηρίου είπε: " Είμαι πολύ χαρούμενος που για 5η χρονιά θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Κουντούρη και τον προπονητή μου τον κ. Καζάζη για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό μου. Νιώθω τυχερός που είμαι στον Ολυμπιακό και εγώ από την μεριά μου θα βοηθήσω όσο μπορώ για να κατακτήσουμε τους εγχώριους τίτλους, αλλά και να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη. Πάνω απ' όλα να έχουμε υγεία και θα πετύχουμε. Θέλουμε και τον κόσμο δίπλα μας και τη νέα χρονιά γιατί μας δίνει μεγάλη ώθηση η παρουσία του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ