Ανακοίνωσε “4” η Παναχαϊκή

Την παραμονή τεσσάρων αθλητών ανακοίνωσε η Παναχαϊκή. Ποια είναι η θέση του συλλόγου αναφορικά με το γηπεδικό.
Τη συνέχιση της συνεργασίας με τους Νίκο Αγγελόπουλο, Παναγιώτη Χρηστιά, Νίκο Διονυσόπουλο και Ανδρέα Πεφάνη ανακοίνωσε η Παναχαϊκή.
Η ομάδα της Πάτρας συνεχίζει την αναζήτηση παικτών για την ενίσχυση της ενόψει της συμμετοχής της στη Volleyleague την ερχόμενη σεζόν.
Εν τω μεταξύ η Παναχαϊκή εξέφρασε τη θέση της σε ό,τι έχει να κάνει με το γηπεδικό. Η ανακοίνωση αναφέρει τα παρακάτω:
” Η Παναχαϊκή παραμένει στωικός θεατής των αποφάσεων της ΕΣΑΠ για την χωρητικότητα των γηπεδών των ομάδων της Α1′ Βόλεϊ… Η Aγυιά και ΜΟΝΟ η Αγυιά, παραμένει το ΣΠΙΤΙ της ομάδας και αυτό δεν αλλάζει. Το προηγούμενο διάστημα έγιναν επαφές για εύρεση γηπέδου, ώστε να εξασφαλίσει η ομάδα το δικαίωμα ενός πλήρους φακέλου για την συμμετοχή της στην “Volley League”.
Με την διοίκηση του ΠΕΑΚ για το “Δ. Τόφαλος” συνεχίζονται οι επαφές, ενώ την αρνητική απάντηση της ΕΑΠ για ενοικίαση του γηπέδου της δέχτηκε η “κοκκινόμαυρη” ομάδα. Η ομάδα της Παναχαϊκής, ενημερώνει πως εναλλακτική λύση για 2η έδρα παραμένει το «Δ. Τόφαλος», αλλά και το γήπεδο της Ολυμπιάδας στου Ταραμπούρα για το οποίο θα υπάρξουν επαφές με τους διοικούντες της τις επόμενες μέρες.
Το γήπεδο της Αγυιάς μπορεί υπό προϋποθέσεις να πάρει άδεια για να δοθούν εκεί όλα τα παιχνίδια της νέας χρονιάς, αλλά αυτό προϋποθέτει την συνεργασία της Ερασιτεχνικής ΠΓΕ για να πραγματοποιηθούν οι όποιες αλλαγές ζητηθούν από την διοργανώτρια αρχή”.