VIRAL

Χάτζι και Ριβάλντο τρελάθηκαν με την γκολάρα του Ιάνι Χάτζι

Χάτζι και Ριβάλντο τρελάθηκαν με την γκολάρα του Ιάνι Χάτζι

Ο Ιάνι Χάτζι πέτυχε ένα υπέροχο τέρμα στον αγώνα της Βιτορούλ με την Κραϊόβα κάνοντας τον πατέρα του, Γκεόργκι και τον Ριβάλντο να τρελαθούν. (VIDEO)

Αυτό που συμβαίνει στην Βιτορούλ είναι μία ωραία ποδοσφαιρική ιστορία. Ο Ιάνι Χάτζι και ο Ριβαλντίνιο αποτελούν τα δύο από τα τρία μέλη τις επιθετικής γραμμής της ρουμανικής ομάδας. Αν σας λένε κάτι τα ονόματα αρκεί να αναφέρουμε ότι πρόκειται για τους γιους του Γκεόργκι Χάτζι και του Ριβάλντο αντίστοιχα.

Ο πρώτος, πλέον, είναι πρόεδρος και προπονητής της ομάδας, ενώ ο δεύτερο βρίσκεται συχνά στο γήπεδο για να παρακολουθήσει από κοντά τα κατορθώματα του γιου του.

Ο Ιάνις Χάτζι στα 20 του αποτελεί το μεγάλο αστέρι της ομάδας, ενώ είναι και ο πρώτος σκόρερ της. Από την άλλη ο 23χρονος Ριβαλντίνιο αποκτήθηκε με τη μορφή του δανεισμού από Λέφσκι Σόφιας τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι δυο τους ξεκίνησαν ως βασικοί στην αναμέτρηση με την Κραΐόβα με τον Ιάνις Χάτζι να πετυχαίνει ένα υπέροχο τέρμα. Όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί ο 20χρονος Ρουμάνος με ένα υπέροχο σουτ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον αντίπαλο τερματοφύλακα κάνοντας το 1-1 στο 42'.

Τόσο ο Γκεόργκε Χάτζι όσο και ο Ριβάλντο τρελάθηκαν από την ομορφιά του τέρματος που πέτυχε ο μικρός Χάτζι και τους συνέλαβε ο τηλεοπτικός φακός.

Δείτε το υπέροχο τέρμα, αλλά και την αντίδραση των δύο θρυλικών ποδοσφαιριστών.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ