VIRAL

Το νέο πάθος του Ντιμπάλα και το γάντι που πετάξε στην Ανίτα

Το νέο πάθος του Ντιμπάλα και το γάντι που πετάξε στην Ανίτα
FABIO FERRARI/LAPRESS VIA AP

Ο Πάουλο Ντιμπάλα παραδέχτηκε πως δεν περίμενε ποτέ να του λείψει τόσο πολύ το ποδόσφαιρο ενώ αποκάλυψε το νέο πάθος που απέκτησε κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Τις τελευταίες έξι εβδομάδες ο Πάουλο Ντιμπάλα έχει βρεθεί τέσσερις φορές θετικός στον κορονοϊό και το γεγονός αυτό τον αναγκάζει να εξακολουθεί να μένει κλεισμένος στο σπίτι του και να αποφεύγει τις κοινωνικές συναναστροφές.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε στην Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Ανίτα με την οποία συνόμιλησε μέσω Instagram Live για λογαριασμό της Adidas, ο περιορισμός του όλο αυτό το διάστημα τον οδήγησε στο να αγαπήσει την... γιόγκα.

"Για να σου πω την αλήθεια, ποτέ δεν περίμενα πως θα μου έλειπε τόσο πολύ να παίζω και να κάνω προπόνηση.

Αισθάνομαι πως έχω την ανάγκη να προπονηθώ, να δω τους συμπαίκτες και φίλους μου και τουλάχιστον να αγγίξω τη μπάλα, επειδή το να ασκούμαι στο σπίτι μόνος μου δεν είναι το ίδιο πράγμα.

Έχω ανάγκη να βάλω τα παπούτσια μου και να τρέξω, να βάλω γκολ. Δεν ξέρουμε ακριβώς πότε θα επιστρέψουμε. Είμαστε πολύ καιρό χωρίς προπόνηση", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αργεντινός φορ, για να αποκαλύψει στη συνομιλήτριά του και το νέο του χόμπι:

"Έχοντας απομονωθεί στο σπίτι για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, μπήκα στη διαδικασια να προσπαθώ να δοκιμάσω νέα πράγματα. Βρήκα έτσι ένα νέο πάθος, την γιόγκα. Το αγάπησα και συνειδητοποίησα πως με βοηθάει πολύ".

Όσο για το φινάλε της συζήτησης μέσω Instagram, o στράικερ της Γιουβέντους πέταξε το γάντι στην Βραζιλιάνα τραγουδίστρια καθώς της πρότεινε στην επόμενη συναυλία της να κάνει τον διάσημο πανηγυρισμό του και εκείνος ως ανταπόδωση να παίξει ένα τραγούδι στο πιάνο για εκείνη. Πρόκληση που έγινε αμέσως αποδεκτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ