VIRAL

Το νέο κόλπο του Ντέλε Άλι θα σου κάψει το μυαλό!

England's Dele Alli controls the ball during the quarterfinal match between Sweden and England at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Alastair Grant)
England's Dele Alli controls the ball during the quarterfinal match between Sweden and England at the 2018 soccer World Cup in the Samara Arena, in Samara, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Alastair Grant) AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

Νομίζατε πως ο πανηγυρισμός του Ντέλε Άλι ήταν δύσκολος; Που να δείτε το νέο κόλπο του παίκτη της Τότεναμ, που ανέβασε μια εικόνα στο Instagram και την έσβησε μετά από λίγα λεπτά (PHOTO).

Την πρώτη φορά, είπαμε " εντάξει, πόσο δύσκολο να είναι;". Και δεν ήταν και τόσο ζόρικο, τελικά . Ο πανηγυρισμός του Ντέλε Άλι έγινε viral, ο ποδοσφαιρικός πλανήτης προσπάθησε να αντιγράψει το κόλπο του άσου της Τότεναμ, όμως επειδή η ζωή συνεχίζεται, εκείνος φρόντισε να προχωρήσει ένα επίπεδο παρακάτω. Για την ακρίβεια, προχώρησε κάμποσα επίπεδα...

Το απόγευμα της Τετάρτης ο Άλι δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram την εικόνα που βλέπετε στο τέλος του κειμένου, αυτή τη φορά όμως τα πράγματα έγιναν πολύ, πολύ δύσκολα. Μπορεί η φωτογραφία να σβήστηκε μετά από λίγα λεπτά, όμως έχουν περάσει αρκετές ώρες και ακόμη αναρωτιόμαστε αν πρόκειται για πραγματική εικόνα ή για δημιουργία του photoshop.

Το νέο κόλπο του Ντέλε Άλι θα σου κάψει το μυαλό!
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ