ΣΤΗΛΕΣ

Το ειρωνικό post του Βράνιες στο Instagram του Ολυμπιακού

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ, Όγκνιεν Βράνιες, σχολίασε ειρωνικά την πανηγυρική φωτογραφία του Κώστα Φορτούνη στον επίσημο λογαριασμό του Ολυμπιακού στο Instagram με παραπομπή στην ισοφάριση του Τάσου Μπακασέτα και τη χαμένη ευκαιρία του Γιάννη Φετφατζίδη.

Μπορεί στις Βρυξέλλες να επικρατεί προβληματισμός για τη ροπή του Όγκνιεν Βράνιες προς τις κόκκινες κάρτες (μία στο βελγικό πρωτάθλημα και μία στο Europa League), αλλά ο πρώην κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ και νυν της Άντερλεχτ παραμένει ιδιαίτερα δραστήριος στα social media.

Αυτή τη φορά, όχι μόνο στον δικό του προσωπικό λογαριασμό. Αλλά και στον επίσημο λογαριασμό του Ολυμπιακού για το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής της Super League. Οι "ερυθρόλευκοι" δημοσίευσαν πανηγυρική φωτογραφία του Κώστα Φορτούνη για το γκολ του 58ου λεπτού κι ο Βόσνιος διεθνής κεντρικός αμυντικός σχολίασε: "90+" συνοδεύοντας την απάντησή του από emoji γέλιου.

Προφανώς, το σχόλιό του παρέπεμπε στην ισοφάριση από τον Τάσο Μπακασέτα στο 90ό λεπτό, αλλά και τη χαμένη ευκαιρία του Γιάννη Φετφατζίδη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το ειρωνικό post του Βράνιες στο Instagram του Ολυμπιακού
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ