ΣΤΗΛΕΣ

Ο Μίλνερ "τρολάρει" τη FIFA για Σαλάχ: "Μπράβο Μο, βγήκε πρώτο το έβδομο καλύτερο γκολ σου"

Liverpool's James Milner during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits)
Liverpool's James Milner during the Champions League Final soccer match between Real Madrid and Liverpool at the Olimpiyskiy Stadium in Kiev, Ukraine, Saturday, May 26, 2018. (AP Photo/Sergei Grits) AP

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ κέρδισε το βραβείο για το καλύτερο γκολ της περσινής σεζόν, με τον συμπαίκτη του στη Λίβερπουλ, Τζέιμς Μίλνερ, να... διαφωνεί και να τρολάρει τη FIFA. Δείτε τι έγραψε στο twitter.

Ο Μοχάμεντ Σαλάχ ήταν ο μεγάλος νικητής όσον αφορά στο καλύτερο γκολ της περσινής σεζόν, με τη FIFA να του δίνει το σχετικό βραβείο για τη "ζωγραφιά" του στο ντέρμπι της Λίβερπουλ με την Έβερτον. Ο Αιγύπτιος νίκησε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος ήταν επίσης υποψήφιος στην κατηγορία και παρέλαβε το βραβείο του στην εκδήλωση της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στο Λονδίνο.

Ιδού το γκολ που αναδείχθηκε κορυφαίο της σεζόν.

Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο συμπαίκτης του άσου της Λίβερπουλ, Τζέιμς Μίλνερ, "χτύπησε" στο twitter, τρολάροντας τη FIFA με το εξής "τιτίβισμα": "Συγχαρητήρια Μο που το έβδομο καλύτερο γκολ σου την περσινή σεζόν κέρδισε το βραβείο για το γκολ της χρονιάς". Προφανώς, ο 32χρονος θεωρεί πως ο Αιγύπτιος πέτυχε πολύ καλύτερα γκολ κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν που θα άξιζαν το συγκεκριμένο βραβείο.

Κεντρική photo: AP/Sergei Grits

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ