Μπαντής: Ο τραυματισμός του που μετατράπηκε σε χαρά και ο "σωτήρας" Παναθηναϊκός

Ο Γιώργος Μπαντής με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφέρθηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και το ντεμπούτο του συμπαίκτη του, Παναγιώτη Κατσίκα. Τι έγραψε για τον Παναθηναϊκό.

Το πόσο διαφορετικός άνθρωπος είναι, απέδειξε για ακόμα μια φορά ο Γιώργος Μπαντής. Ο έμπειρος τερματοφύλακας του ΠΑΣ Λαμία, με ανάρτηση του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook αναφέρθηκε στο πρόσφατο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και το ντεμπούτο του συμπαίκτη του, Παναγιώτη Κατσίκα.

Αφού, λοιπόν, αναφέρθηκε στη δική του πρώτη εμφάνιση κάτω από την εστία της ομάδας μας, στάθηκε στο γεγονός πως ο τραυματισμός και η αναγκαστική του αλλαγή, έγιναν αιτία προκειμένου ο 19χρονος να πάρει το χρίσμα.

Αναλυτικά το μήνυμά του:

"Όταν βγαίνεις αλλαγή εξαιτίας ενός τραυματισμού τα συναισθήματα είναι περίεργα. Ειδικά οταν περίμενες πολύ καιρό να αγωνιστείς. Εκείνη την ώρα χιλιάδες "γιατί" βομβαρδίζουν το κεφάλι σου.

Πηγαίνοντας όμως στην γραμμή η λύπη μου μετατράπηκε σε χαρά γιατί εκεί περίμενε ένα παιδί να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Και χαίρομαι ιδιαίτερα για εκείνον γιατί το αξίζει, όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και λόγω της παιδείας και του ήθους που έχει ως άνθρωπος. Το ποδόσφαιρο μας, έχει ανάγκη από τέτοιους νέους σκεπτόμενους αθλητές.

Όπως συμβαίνει και στον Παναθηναϊκό όπου αυτή τη στιγμή εξαιτίας μιας "τραυματισμένης" διοικητικής κατάστασης έχει τον ρόλο του "σωτήρα" του ελληνικού ποδοσφαίρου. Γιατί όλα αυτά τα νέα παιδιά όπου με μια οικονομικά ισχυρή διοίκηση δυστυχώς δύσκολα θα έβρισκαν χώρο είναι η σωτηρία του ποδοσφαίρου μας, το μέλλον του.

Και επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, φαίνεται πως ένα "δίδυμο" εκεί μετέτρεψε τις πιο αντίξοες συνθήκες σε ευκαιρίες.

Όχι για κέρδος μα για δημιουργία".

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ