VIRAL

Ο... τσαμπουκάς του Λουίς Ενρίκε στον Ράμος (VIDEO)

Ο... τσαμπουκάς του Λουίς Ενρίκε στον Ράμος (VIDEO)

Ο Λουίς Ενρίκε είχε μία συνάντηση γνωριμίας προ ημερών με όλους τους Ισπανούς διεθνείς ως νέος ομοσπονδιακός τεχνικός, ωστόσο αυτή με τον Σέρχιο Ράμος ήταν... ιδιαίτερη (VIDEO).

Λουίς Ενρίκε και Σέρχιο Ράμος είχαν κοινή πορεία στο μεγαλύτερο ντέρμπι του κόσμου από το 2014 μέχρι το 2017. Ο ένας καθόταν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, ο άλλος φορούσε το περιβραχιόνιο της Ρεάλ. Αμφότεροι ήρθαν πολλές φορές σε λεκτική σύγκρουση, διαφώνησαν με δηλώσεις τους και γενικότερα κινήθηκαν μέσα σε ένα εχθρικό κλίμα ο ένας για τον άλλον.

Μόνο που τώρα έφτασε η ώρα να συνεργαστούν, αφού ο πρώτο ανέλαβε ομοσπονδιακός τεχνικός της Ισπανίας και ο δεύτερος έχει το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Η πρώτη επίσημη συνάντησή τους με τα νέα δεδομένα έγινε προ ημερών, στη συγκέντρωση της "φούρια ρόχα" για τις υποχρεώσεις της ομάδας για το Nations League.

Ο Λουίς Ενρίκε και το επιτελείο του περίμεναν έναν έναν παίκτη να φτάσει στο λόμπι του ξενοδοχείου όπου είχε καταλύσει η αποστολή, ώστε να τον χαιρετίσουν και να έχουν μία πρώτη γνωριμία. Όταν έφτασε η ώρα του Ράμος, όμως, η κατάσταση διαφοροποιήθηκε. Ο 48χρονος προπονητής είχε αποχωρήσει για λίγο από το σημείο και όταν ο Ράμος κατέφθασε και άρχισε να χαιρετάει τους συνεργάτες του, βρέθηκε πίσω από τον κεντρικό αμυντικό του και τον έσπρωξε με το στήθος!

Ο Ράμος γύρισε αμέσως, αλλά με χαμόγελο στα χείλη και οι δυο τους αντάλλαξαν μια αγκαλιά, αφού πλέον δεν υπάρχει τίποτα να τους χωρίσει. Μάλιστα, είχαν και την πρώτη συνομιλία από τις πολλές που θα ακολουθήσουν, αφού ο 32χρονος στόπερ αποτελεί ηγετική προσωπικότητα στα αποδυτήρια.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ