ΣΤΗΛΕΣ

O Σίλβα γιόρτασε την "πεντάρα" χορεύοντας σαν την Σακίρα!

Manchester City's Bernardo Silva celebrates with teammate Benjamin Mendy, right, after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City at the Emirates stadium in London, England, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Tim Ireland)
Manchester City's Bernardo Silva celebrates with teammate Benjamin Mendy, right, after scoring his side's second goal during the English Premier League soccer match between Arsenal and Manchester City at the Emirates stadium in London, England, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Tim Ireland) AP PHOTO/TIM IRELAND

Η Μάντσεστερ Σίτι διατηρήθηκε στην κορυφή της Premier League φιλοδωρώντας με πέντε γκολ την Μπέρνλι και στα γαλάζια αποδυτήρια στήθηκε πάρτι, όπου ξεφάντωσε ο Σίλβα και τον κατέγραψε ο Μεντί (VIDEO).

Όταν παίρνεις τις νίκες και τις συνδυάζεις με ωραίο ποδόσφαιρο, τότε το κλίμα σε μία ομάδα είναι εξαιρετικό και αυτό μπορούν να το προσυπογράψουν οι παίκτες της Μάντσεστερ Σίτι.

Η πρωταθλήτρια Αγγλίας είναι και φέτος δυνατή και βρίσκεται στην κορυφή (ισόβαθμη με την Λίβερπουλ) μετά από 9 αγωνιστικές, ενώ το εντυπωσιακό 5-0 επί της Μπέρνλι (πέντε διαφορετικοί σκόρερ για την ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα) έδωσε το έναυσμα στους παίκτες της για να γιορτάσουν στα αποδυτήρια.

Εκείνοι πάντως που ξεχώρισαν στους πανηγυρισμούς ήταν οι Μπερνάντο Σίλβα και Μπεντζαμίν Μεντί, με τον πρώτο να λικνίζεται αλά... Σακίρα επιδεικνύοντας τους κοιλιακούς του και τον δεύτερο να τον καταγράφει και να ανεβάζει το σχετικό video στο λογαριασμό του στο Instagram.

O Σίλβα γιόρτασε την "πεντάρα" χορεύοντας σαν την Σακίρα!
O Σίλβα γιόρτασε την "πεντάρα" χορεύοντας σαν την Σακίρα!
O Σίλβα γιόρτασε την "πεντάρα" χορεύοντας σαν την Σακίρα!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ