VIRAL

Ο Μπέκαμ στα δικαστήρια για μια απλήρωτη κλήση 112 ευρώ!

Ο Μπέκαμ στα δικαστήρια για μια απλήρωτη κλήση 112 ευρώ!

Μπορεί να τον έχουν πιάσει οι κάμερες να υπερβαίνει το όριο ταχύτητας, ωστόσο ο ίδιος δεν δέχεται το πρόστιμο και ο δικηγόρος του προσπαθεί να τον βγάλει "λάδι".

Όπως φαίνεται θα τραβήξει αυτή η δικαστική απόφαση για τον πρώην αρχηγό της Αγγλίας. Τουλάχιστον μέχρι το τέλος του Σεπτέμβρη.

Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, έλαβε μία κλήση για παράβαση του ορίου ταχύτητας αλλά δεν πλήρωσε το πρόστιμο καθώς όπως φαίνεται αμφισβητεί την εγκυρότητα της.

Κάμερες έπιασαν ένα αυτοκίνητο Bentley να τρέχει με 95 χιλιόμετρα την ώρα, σε περιοχή που το όριο είναι τα 40 χιλιόμετρα/ώρα. Αυτό το όχημα ανήκει στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, αλλά ο ίδιος αρνείται να πληρώσει το πρόστιμο που του επιβλήθηκε.

Ο λόγος; Ναι μεν έτρεχε ο Μπέκαμ αλλά όπως εξήγησε και δικηγόρος του Νικ Φρίμαν στο δικαστήριο, "η κλήση έφτασε μια μέρα αργότερα από την προθεσμία” που είναι οι 14 ημέρες. Ο δικαστής κάλεσε τις δύο πλευρές σε δίκη στις 27 Σεπτεμβρίου, έτσι ώστε να λύσουν τις διαφορές τους.

Ενημερωτικά, το πρόστιμο για τα δεδομένα του Μπέκαμ δεν είναι υψηλό καθώς ανέρχεται στα 112 ευρώ ενώ του επιβάλλονται 3 βαθμοί έξτρα ποινής.

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ