VIRAL

Ο Νουσρέτ τάισε Πασχαλάκη - Φορτούνη

Ο Νουσρέτ τάισε Πασχαλάκη - Φορτούνη

Κορυφαίοι παίκτες έχουν φάει από τα χέρια του Νουσρέτ. Στο πλαίσιο της επίσκεψης του Τούρκου σεφ στη Μύκονο, ήρθε η σειρά κάποιων Ελλήνων να ζήσουν την εμπειρία. Πασχαλάκης, Φορτούνης, τα αδέρφια Δώνη ήταν εκεί.

Από τα χέρια του Νουσρέτ, και με όλη την ιεροτελεστία που ακολουθεί ο Τούρκος, έφαγαν Έλληνες ποδοσφαιριστές που βρέθηκαν αυτές τις μέρες στη Μύκονο είτε για διακοπές είτε για προετοιμασία όπως ο συμβαίνει με την περίπτωση του Κώστα Φορτούνη.

Στο Instagram του Αλέξανδρου Πασχαλάκη του ΠΑΟΚ "ανέβηκαν" video και φωτογραφίες που δείχνουν τον διεθνή πορτιέρε να ρίχνει το αλάτι στο κρέας με τον viral τρόπο του Νουσρέτ. Επίσης, μέσω του Πασχαλάκη έγινε γνωστή όλη η παρέα των "γαλανόλευκων" ποδοσφαιριστών, με τ' αδέρφια Δώνη να βρίσκονται εκεί επίσης.

Ο Νουσρέτ τάισε Πασχαλάκη - Φορτούνη

Από την άλλη ο Κώστας Φορτούνης, που καθόταν σε άλλο τραπέζι με την παρέα του, δεν δημοσιοποίησε κάτι στα δικά του social media. Τον "μαρτύρησε" ο Νουσρέτ σ' ένα από τα video που έκανε ποστ στο Instagram του. Όπως θα δείτε, ο Τούρκος μάγειρας καθώς καταγράφει με την κάμερα, πλησιάζει το τραπέζι του αρχηγού του Ολυμπιακού.

ΝΟΥΣΡΕΤ ΜΕ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗ

ΝΟΥΣΡΕΤ ΚΑΙ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ