ΣΤΗΛΕΣ

Ο Ιμπραχίμοβιτς ανακοίνωσε την Dream Τeam του και άφησε εκτός πολλούς!

LA Galaxy's newest player Zlatan Ibrahimovic of Sweden, gestures as he speaks during an MLS soccer press conference at the StubHub Center, March 30, 2018 in Carson, Calif. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu)
LA Galaxy's newest player Zlatan Ibrahimovic of Sweden, gestures as he speaks during an MLS soccer press conference at the StubHub Center, March 30, 2018 in Carson, Calif. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu) AP PHOTO/RINGO H.W. CHIU

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς ανακοίνωσε τη δική του Dream team, άφησε έξω πολλούς σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου και κάποιοι τόλμησαν να του ασκήσουν κριτική για τις επιλογές του.

Κάθε φορά που ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς λέει την άποψή του για κάτι είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα προκαλέσει αντιδράσεις. Αυτή τη φορά, στο πλαίσιο της αυτοβιογραφία του αποκάλυψε τη δική του Dream Team η οποία είναι γεμάτη από πολλούς αστέρες του ποδοσφαίρου.

Για την ακρίβεια την απαρτίζουν οι Μπουφόν, Τουράμ, Τιάγκο Σίλβα, Νέστα, Μάξγουελ, Τσάβι, Βιεϊρά, Νέντβεντ, Μέσι, Ροναλντίο και φυσικά ο ίδιος! Την ίδια ώρα στον πάγκο επέλεξε του Ζούλιο Σέζαρ, Ινιέστα, Καναβάρο, Γκατούζο και Σέεντορφ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό από τη 16άδα του Σουηδού απουσιάζουν πολλά μεγάλα ονόματα, όμως οι ακόλουθοί του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στάθηκαν στον Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι περισσότεροι εξ αυτών απόρησαν με την επιλογή, ενώ υπήρξαν και κάποιοι που δεν εξέφρασαν τόσο κόσμια την άποψή τους.

Βέβαια, άλλη στέκονται και σε άλλες απουσίες όπως είναι αυτές των Ζιντάν, Ανρί, Μαλντίνι, Κασίγιας, Ρονάλντο και άλλων. Οι ποιο παρατηρητικοί επεσήμαναν και το γεγονός ότι ο Ιμπραχίμοβιτς είχε βάλει αρχικά ως αναπληρωματικό τερματοφύλακα τον Ντε Χέα και στη συνέχεια τον έσβησε για να βάλει τον Ζούλιο Σέζαρ.

Δείτε τις επιλογές του Σουηδού

Ο Ιμπραχίμοβιτς ανακοίνωσε την Dream Τeam του και άφησε εκτός πολλούς!

Photo credits: AP Photo/Ringo H.W. Chiu

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ