Μιλήσαμε με τον μυστήριο τύπο που χαράζει γραμμές σε όλη την Ελλάδα!

Μιλήσαμε με τον μυστήριο τύπο που χαράζει γραμμές σε όλη την Ελλάδα!

Θυμάστε το θέμα με τον μυστήριο τύπο που γυρίζει κάθε γωνιά της Ελλάδας και χαράζει άσπρες γραμμές; Τον εντοπίσαμε και του πήραμε δύο ατάκες.

Μας ήρθαν πολλά μηνύματα για έναν τύπο που γυρίζει κάθε γωνιά της Ελλάδας και χαράζει... άσπρες γραμμές. Φωτογραφίες κυκλοφόρησαν που τον έδειχναν να κυκλοφορεί με ένα αμαξίδιο και να ασπρίζει τα πάντα στο διάβα του.

Καταφέραμε να τον εντοπίσουμε αλλά δεν ήθελε να μας μιλήσει. "Υπάρχει λόγος", αρκέστηκε να μας πει και συνέχισε τον δρόμο του. Αλλά επιμείναμε. Του ζητήσαμε μία έξτρα πληροφορία, κάτι που μπορεί να ακουμπήσει λίγο το μυστήριο.

"Είμαι εδώ, είμαστε εδώ για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο".

Τι εννοείς είσαι εδώ για το ποδόσφαιρο; Ποιοι είστε εδώ; Συνεχίσαμε το στενό μαρκάρισμα με την υπόσχεση να τον αφήσουμε να συνεχίσει το έργο του μετά από αυτή την απάντηση.

"Κοιτάτε μόνο την Αθήνα. Και την Θεσσαλονίκη. Αλλά έτσι δεν θα πάμε μπροστά. Προφανώς και θα σταθούμε στις δύο μεγαλουπόλεις της χώρας μας, αλλά ο δρόμος για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο περνάει από κάθε γωνιά, από ΚΑΘΕ γωνιά της Ελλάδας".

Κι έπειτα είδαμε το παρακάτω video και καταλάβαμε. Καταλάβαμε ότι αναφερόταν στο επαρχιακό ποδόσφαιρο, το οποίο εκπροσωπείται επάξια και στη Stoiximan.gr Football League. Και μέσω του video, η Stoiximan.gr, θέλησε να μας το υπενθυμίσει.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΠΟΥ... ΑΣΠΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Γιατί αυτός ο τύπος χαράζει γραμμές σε όλη την Ελλάδα;

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Οι σέξι Πόντιες που αγαπήσαμε

Ένας ύμνος στην αδάμαστη Ποντιακή ομορφιά με αφορμή το Next Top Model.

Δολοφονία Κωστόπουλου: 15 κλωτσιές στο κεφάλι της λογικής

Όσο κουβεντιάζουμε για τα αυτονόητα με αφορμή μια δολοφονία, καμία άλλη συζήτηση δεν έχει πραγματικό νόημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24