ΣΤΗΛΕΣ

Ξύλο στην εξέδρα για τη φανέλα του Τσαλχάνογλου

AC Milan's Hakan Calhanoglu, center, celebrates with his teammates Giacomo Bonaventura, left, Franck Kessie after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Hellas Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, May 5, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Hakan Calhanoglu, center, celebrates with his teammates Giacomo Bonaventura, left, Franck Kessie after scoring his side's opening goal during the Serie A soccer match between AC Milan and Hellas Verona at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, May 5, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Η πρώτη εκτός έδρας νίκη της Μίλαν στη Serie A μετά από πέντε μήνες έφερε τέτοια ευφορία στους οπαδούς της, ώστε δύο εξ αυτών να δώσουν μάχη για μία φανέλα του Τσαλχάνογλου. Ο χαμένος... πόνεσε (VIDEO).

Τρεις διαδοχικές ισοπαλίες μετρούσε η Μίλαν πηγαίνοντας στο "Mapei Stadium" για το ματς με την Σασουόλο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Serie A και καμία νίκη μακριά από το "Σαν Σίρο" από τις 29 Απριλίου και το 2-1 στην έδρα της Μπολόνια, όμως το αρνητικό αυτό σερί πήγε... περίπατο το βράδυ της Κυριακής.

Εξαφανίστηκε πριν προλάβεις να πεις... Γκατούζο, με τους "ροσονέρι" και συγκεκριμένα τους Κεσιέ, Σούσο και Καστιγέχο να πετυχαίνουν τέσσερα γκολ από το 39' και έπειτα και να φτάνουν σε ένα άνετο και πειστικό 4-1 επί των "νεροβέρντι".

"Ομαδικό πνεύμα και επιμονή επιτέλους απέδωσαν απόψε, μεγάλη εκτός έδρας νίκη! Συγχαρητήρια για το παρθενικό σου γκολ", έγραψε στο λογαριασμό του στο Instagram ο Τσαλχάνογλου, απευθυνόμενος στον Καστιγέχο που είχε ανοίξει λίγα λεπτά πριν λογαριασμό τερμάτων με τη ροσονέρα φανέλα.

Ο ίδιος παίκτης μπορεί να μην πέτυχε από την πλευρά του κάποια γκολ (τα τρία πρώτα από Κεσιέ, Σούσο και Καστιγέχο ήταν εκπληκτικά), ωστόσο θα έχει να λέει πως στο φινάλε του αγώνα έγινε τέτοιος "χαμός" για τη φανέλα του που όμοιός του δεν έχει προηγούμενο στη φετινή Μίλαν.

Τρανή απόδειξη το video που ανέβασε ο λογαριασμός στο Twitter "ItalianFootballITV", όπου φαίνεται ο πρώην άσος της Λεβερκούζεν να πετάει τη φανέλα τους στους οπαδούς την ώρα των πανηγυρισμών και να προκαλεί... σύρραξη!

Δύο τιφόζι των Μιλανέζων έπιασαν μαζί τη φανέλα, όμως αντί να πιάσουν... κόκκινο στη συνέχεια, ο ένας εκ των δύο αποφάσισε να την κάνει δική του με το "έτσι θέλω", ρίχνοντας χαστούκι στον ομοϊδεάτη του.

Συνέχεια δεν υπήρχε, με τη φανέλα να κατακυρώνεται στον πιο... αγριεμένο οπαδό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ