VIRAL

H Άρσεναλ έβγαλε το "L" από το όνομά της στο twitter

Arsenal manager Arsene Wenger holds up the English Premiership Trophy outside Islington Town Hall in North London, Sunday May 16, 2004, during their victory parade. (AP Photo/Lawrence Lustig, Pool)
Arsenal manager Arsene Wenger holds up the English Premiership Trophy outside Islington Town Hall in North London, Sunday May 16, 2004, during their victory parade. (AP Photo/Lawrence Lustig, Pool) AP PHOTO/LAWRENCE LUSTIG, POOL

Με αφορμή τη συμπλήρωση 16 ετών από την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος, η Άρσεναλ έβγαλε το "L" (Loss = ήττα) από το όνομά της στο twitter, αλλά κι όσα "L" υπήρχαν στην περιγραφή του λογαριασμού της.

Σαν σήμερα, στις 15 Μαΐου του 2004, η Άρσεναλ έγραψε ιστορία, καθώς κατέκτησε το πρώτο (και μοναδικό) αήττητο πρωτάθλημα στην ιστορία της Premier League. Οι "Ιnvicibles", όπως χαρακτηρίστηκαν οι παίκτες των "κανονιέρηδων", επικράτησαν 2-1 της Λέστερ την τελευταία αγωνιστική και ολοκλήρωσαν μία σπουδαία χρονιά.

Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ τελείωσε τη σεζόν με 26 νίκες και 12 ισοπαλίες, ενώ παρά τις προσπάθειες κατά καιρούς ομάδων όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Τσέλσι, η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ, το τρομερό επίτευγμά τους.

Με αφορμή, λοιπόν, τη συμπλήρωση 16 ετών από εκείνο το πρωτάθλημα, οι διαχειριστές του λογαριασμού της Άσεναλ στο twitter βρήκαν έναν ευφάνταστο τρόπο για να θυμηθούν την σπουδαία επέτειο.

Συγκεκριμένα, έβγαλαν το γράμμα "L" από το όνομα της ομάδας, αλλά κι από την περιγραφή, καθώς στα αγγλικά η ήττα μεταφράζεται ως "loss".

Δείτε την αλλαγή:

H Άρσεναλ έβγαλε το "L" από το όνομά της στο twitter
TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ