VIRAL

Η απάντηση της Τζένερ στα σεξιστικά σχόλια για τις σχέσεις της με ΝΒΑερς

Η απάντηση της Τζένερ στα σεξιστικά σχόλια για τις σχέσεις της με ΝΒΑερς
Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP PHOTO BY VIANNEY LE CAER/INVISION/AP

Η Κένταλ Τζένερ απάντησε με δυναμικό τρόπο στον κόσμο που την κοροϊδεύει για τις φημολογούμενες σχέσεις της με ΝΒΑερς, βάζοντας τους πάντες στην θέση τους.

Η Κένταλ Τζένερ έχει επιλέξει να βρίσκεται η ζωή της στο επίκεντρο, ωστόσο την ίδια στιγμή είναι υποχρεωμένη να ακούει και να διαβάζει υποτιμητικά και σεξιστικά σχόλια, τα οποία ξεφεύγουν. Τώρα όμως έδωσε την απάντησή της.

Με αφορμή ένα δημοσίευμα που έδειξε την Τζένερ να έχει πάει βόλτα με τον Ντέβιν Μπούκερ των Σανς, κυκλοφόρησε ένα VIDEO στο Tik Tok που έδειξε άνδρες να πετάνε ένα κοριτσάκι από αγκαλιά σε αγκαλιά και το σχόλιο ότι αυτό κάνουν οι ΝΒΑερς με την Τζένερ.

Τότε μία θαυμάστριά της απάντησε ότι " ίσως να είναι αυτή που τους πασάρει", με το γνωστό μοντέλο να απαντάει σχετικά σε αυτό το σχόλιο:

" Συμπεριφέρονται λες και δεν ελέγχω που δίνω το...".

Η απάντηση της Τζένερ στα σεξιστικά σχόλια για τις σχέσεις της με ΝΒΑερς

Τα τελευταία χρόνια το όνομα του μέλος της οικογένειας Καρντάρσιαν έχει συνδεθεί με αρκετούς ΝΒΑερς (Τζόρνταν Κλάρκσον, Ντι' Άντζελο Ράσελ, Μπλέικ Γκρίφιν, Μπεν Σίμονς, Κάιλ Κούζμα), ωστόσο οι μοναδικές επιβεβαιωμένες σχέσεις της ήταν με τον Γκρίφιν και τον Σίμονς.

Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP

TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ