Για την Ομοσπονδίας της Γουινέας ο Καμαρά παίζει στον... Παναθηναϊκό Πειραιώς!

Καμαρά

Η Π.Ο. της Γουινέας έκανε κλήσεις για την εθνική ομάδα και σύμφωνα με αυτές ο Μαντί Καμαρά αγωνίζεται στον... Παναθηναϊκό Πειραιώς, όπως αναφέρει το επίσημο χαρτί.

Ο Π.Ο. της Γουινέας έκανε μια μεγαλοπρεπέστατη γκέλα και αφορά τον Μαντί Καμαρά. Συγκεκριμένα, στην κλήση των παικτών για τις υποχρεώσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, δίπλα από το όνομα του μέσου του Ολυμπιακού έγραψε πως αγωνίζεται στον... Παναθηναϊκό Πειραιώς.

Μάλιστα, τον αναφέρει ως Παναντιακό, όμως προφανώς και εννοεί το τριφύλλι. Το λάθος θα διορθωθεί και δεν έγινε επίτηδες, όμως δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητο, ειδικά όταν αφορά τους δυο αιωνίους αντιπάλους της χώρας μας.

Δείτε τη φωτογραφία:

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Το τελευταίο τέλος του Game of Thrones

Όσο εμείς περνούσαμε σχεδόν δύο χρόνια γράφοντας θεωρίες για το 'Game of Thrones', η Jeanie Finlay μπήκε στα απροσπέλαστα σετ της σειράς και έφτιαξε το μεγάλο αντίο του HBO στη ναυαρχίδα της τελευταίας δεκαετίας του. Το ντοκιμαντέρ 'The Last Watch' κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 26 Μαΐου στις 4 μετά τα μεσάνυχτα, και τη Δευτέρα 27 Μαΐου στις 22:00, από το Novacinema1HD. Κράτα χαρτομάντιλα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ