VIRAL

Φίλαθλος της Μαρσέιγ σπάει την τηλεόρασή του κάθε φορά που χάνει η ομάδα του!

Φίλαθλος της Μαρσέιγ σπάει την τηλεόρασή του κάθε φορά που χάνει η ομάδα του!

Φίλος της Μαρσέιγ έχει γίνει διάσημος YouTuber, καθώς έχει... χούι του να σπάει κάθε φορά την τηλεόρασή του, όταν χάνει η αγαπημένη του ομάδα. Υπολογίστε τα χαμένα ματς των Μασσαλών και βγάλτε τον αριθμό των τηλεοράσεων που έχει διαλύσει.

Δεν αντέχει να βλέπει τη Μαρσέιγ να χάνει. Αρρωσταίνει, τρελαίνεται, χάνει το μέτρο. Βέβαια, πλέον έχει γίνει και μπίζνα για τον ίδιο, καθώς τα εκατοντάδες χιλιάδες views στο YouTube, του φέρνουν έσοδα μεγαλύτερα από την αξία μιας τηλεόρασης.

Ο λόγος για τον Mohamed Henni, ο οποίος ανεβάζει videos στο κανάλι του στο YouTube, όπου κάθε φορά σπάει με διαφορετικό τρόπο την τηλεόρασή του, όποτε η ομάδα της Μασσαλίας χάνει ένα ματς. Φέτος, η Μαρσέιγ μετράει εννέα ήττες στο Σαμπιονά, επομένως μόνο για το πρωτάθλημα έχει διαλύσει εννέα τηλεοράσεις!

Σπάει τις συσκευές με μπαστούνια του γκολφ, με το κεφάλι του, με κλωτσιές, με μηχανήματα για την κηπουρική, με οτιδήποτε βάλει ο ανθρώπινος νους. Με λίγα λόγια, συνδυάζει το πάθος του με δουλειά και φαίνεται πως αυτό αποδίδει, αν κρίνει κανείς απ' αυτούς που τον παρακολουθούν.



TAGS VIRAL
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ