Δημόσια αντιπαράθεση των συζύγων του Ρούνεϊ και του Βάρντι

Η Κολίν Ρούνεϊ κατηγόρησε δημόσια ότι η Ρεμπέκα Βάρντι έδεινε φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στη "Sun" και εκείνη έσπευσε να της απαντήσει.

Μία κόντρα ανάμεσα στις συζύγους του Γουέιν Ρούνεϊ και του Τζέιμι Βάρντι ξέσπασε διαδικτυακά. Η Κολίν Ρούνεϊ κατηγόρησε δημόσια ότι η Ρεμπέκα Βάρντι έδεινε φωτογραφίες μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στη "Sun" και εκείνη έσπευσε να της απαντήσει.

Όλα αυτά έγιναν μέσα από τους επίσημους λογαριασμούς των δύο αθλητριών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πρώτη χτύπησε η Κολίν Ρούνεϊ η οποία έγραψε: "Για κάποια χρόνια τώρα, κάποιος που εμπιστευόμουν να με ακολουθεί στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Instragram, παρείχε σταθερά πληροφορίες στη "Sun" σχετικά με τις προσωπικές μου αναρτήσεις.

Υπήρχαν τόσες πολλές πληροφορίες σε αυτούς σχετικά με εμένα, τους φίλους μου και την οικογένειά μου – όλα χωρίς την άδεια μου και χωρίς να το γνωρίζω. Έπειτα από αρκετό καιρό προσπάθειας να βρω ποιος θα μπορούσε να είναι, για πολλούς λόγους, είχα μια υποψία.

Προσπαθώντας να βρω αποδείξεις, μου ήρθε μια ιδέα. Μπλόκαρα τους πάντες από το να βλέπουν τα stories μου στο Instagram, εκτός από έναν λογαριασμό. Αυτοί που είναι στον ιδιωτικό μου λογαριασμό, θα αναρωτιούνταν γιατί δεν είχα stories για κάποιο καιρό.

Τους τελευταίους πέντε μήνες, έχω αναρτήσει μια σειρά από ψεύτικες ιστορίες για να δω αν θα έφταναν στη "Sun". Και ξέρετε κάτι; Έφταναν! Η είδηση για την επιλογή φύλου στο Μεξικό, η ιστορία για την επιστροφή μου στην τηλεόραση και μετά η τελευταία για το ότι πλημμύρισε το νέο μου σπίτι.

Ήταν δύσκολο να το κρατάω για τον εαυτό μου και να μην τα σχολιάζω, ειδικά όταν οι ιστορίες διέρρευσαν, όμως έπρεπε. Τώρα, γνωρίζω σίγουρα από ποιον λογαριασμό και ποιο άτομο προέκυψαν αυτά.

Έχω αποθηκεύσει και έχω κρατήσει φωτογραφικό στιγμιότυπο όλων των αυθεντικών stories, που δείχνουν ξεκάθαρα το μοναδικό πρόσωπο που τα είδε. Είναι... ο λογαριασμός της Ρεμπέκα Βάρντι".

Η απάντηση από τη σύζυγο του Τζέιμι Βάρντι δεν άργησε να έρθει ακι φυσικά αρνήθηκε τα πάντα: "Όπως σου είπα στο τηλέφωνο, ήλπιζα να με είχες καλέσει εφόσον πίστευες κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν μιλάω σε κανέναν για σένα. Σε συμπαθώ πολύ Κολίν και είμαι τόσο αναστατωμένη που αποφάσισες να κάνεις κάτι τέτοιο, ειδικά όταν είμαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Αηδιάζω και μόνο που πρέπει να διαψεύσω κάτι τέτοιο. Θα έπρεπε να με έχεις καλέσει από την πρώτη στιγμή που συνέβη αυτό".

 

 

 

 

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

HIGHLIGHTS