VIDEOS

Tα παιδιά του Πειραιά

Tα παιδιά του Πειραιά
olywerder

Ο Ολυμπιακός τράβηξε από... 31 και πέτυχε το πρώτο του διπλό στο Champions League στον 32ο αγώνα του

Τί κι αν βρέθηκε να χάνει από το 32' με ένα τυχερό γκολ του Ούγκο Αλμέιδα; Ο Ολυμπιακός στάθηκε εξαιρετικά, κυνήγησε από το πρώτο λεπτό το γκολ και στην επανάληψη δικαιώθηκε. Έπαιξε στο μισό γήπεδο την ομάδα του Τόμας Σάαφ και η μεγάλη ανατροπή έγινε.
Στο 73' ο Ιεροκλής Στολτίδης ισοφάρισε σε 1-1, στο 82' ο Χρήστος Πατσατζόγλου με ένα σουτ-φωτοβολίδα από τα 30 μέτρα έγραψε το 2-1 και στο 87' ο Ντάρκο Κοβάτσεβιτς διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Ο Σέρβος επιθετικός ήταν ο άνθρωπος του αγώνα για τον Ολυμπιακό.

Μπήκε στο 72' και είχε τεράστια συμβολή στην επική ανατροπή. Ο Τάκης Λεμονής έδωσε τις δικές του απαντήσεις σε όσους τον είχαν κρίνει με άτιμο τρόπο ύστερα από τέσσερα μόλις επίσημα παιχνίδια (ένα για την Ευρώπη και τρία για το πρωτάθλημα).

Συγκινητικοί, οι περίπου 3.000 φίλαθλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι μετέτρεψαν το "Weserstadion" σε... Γεώργιος Καραϊσκάκης. Τραγούδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, σε μία συγκλονιστική συμπαράσταση προς την ομάδα του Πειραιά, η οποία έπαιξε σπουδαίο ποδόσφαιρο μέσα σε μία έδρα από τις καλύτερες της Ευρώπης.



Τα γκολ από το άλλο ματς του ομίλου του Ολυμπιακού με τη Λάτσιο να έρχεται ισόπαλη 2-2 κόντρα στη Ρεάλ:












ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ