THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ο Ολυμπιακός δικαίωσε τους Ινδιάνους

Ο Σάσα Βεζένκοβ εκφράζει την απογοήτευσή του
Ο Σάσα Βεζένκοβ εκφράζει την απογοήτευσή του EUROKINISSI

Ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο... τζάμπολ του Show Must Go On της Τρίτης (23/11) ανέλυσε με το γνωστό του τρόπο το ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό που βρήκε νικητές τους πράσινους. 

Τους λόγους που οδήγησαν στη νίκη του Παναθηναϊκού, αλλά και εκείνους που έφεραν την ήττα του Ολυμπιακού, στο πρώτο μεταξύ τους ντέρμπι, ανέλυσε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στην έναρξη του Show Must Go On της Τρίτης (23/11).

Για τους πράσινους στάθηκε στο γεγονός ότι οι παίκτες του Πρίφτη εφάρμοσαν κατά γράμμα αυτό που είχαν σχεδιάσει επισημαίνοντας ότι η άμυνα ζώνης του Δημήτρη Πρίφτη είχε φανεί από το ματς με την Μπάγερν.

Από την άλλη υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός είχε ύφος κάτι που απαγορεύεται σε τέτοια παιχνίδια και επεσήμανε ότι τόσο οι παίκτες των ερυθρόλευκων όσο και το προπονητικό τιμ ήταν απαράδεχτα απροετοίμαστοι.

Δείτε όλη την ανάλυσή του στο video που ακολουθεί.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ