ΜΠΑΣΚΕΤ

Κόμπι για Τζόρνταν στο "The Last Dance": "Ηταν σαν μεγάλος αδελφός"

Κόμπι για Τζόρνταν στο "The Last Dance": "Ηταν σαν μεγάλος αδελφός"

Το 5ο επεισόδιο του "The Last Dance" είχε αρκετό Κόμπι, με τον κόσμο να παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα το Τοτέμ των Λέικερς να χαρακτηρίζει "αδελφό του" τον Μάικλ Τζόρνταν.

Ο κόσμος ήξερε εδώ και καιρό ότι ο Κόμπι Μπράιαντ θα εμφανιστεί στο " The Last Dance", κάτι που επιβεβαιώθηκε και στο preview των επεισοδίων 5&6. Ακόμα κι έτσι, η στιγμή που εμφανίστηκε στο 5ο επεισόδιο προκάλεσε ανατριχίλα.

Ο σταρ των Λέικερς, ο οποίος έφυγε από την ζωή πριν από μερικούς μήνες σε δυστύχημα με ελικόπτερο, μίλησε για την σχέση του με τον Τζόρνταν, λέγοντας πράγματα που μένουν στη μνήμη του κόσμου.

Συγκεκριμένα, δήλωσε μεταξύ άλλων: " Είχα μία ερώτηση για το turn around σουτ του και μου έδωσε μία αναλυτική απάντηση και μου είπε πως αν χρειαστώ κάτι να τον πάρω τηλέφωνο. Ήταν σαν μεγάλος αδελφός μου.

Ειλικρινά σιχαίνομαι να μιλάω για το ποιος θα κέρδιζε σε μονό. Οι θαυμαστές μου λένε 'Κόμπι θα τον κέρδιζες σε μονό', αλλά εγώ τους απαντάω πως 'ό,τι είδατε από μένα, οφείλεται σε εκείνον. Δεν θα έπαιρνα 5 πρωταθλήματα χωρίς αυτόν γιατί με καθοδήγησε, μου έδωσε σπουδαίες συμβουλές'".

Δείτε το VIDEO:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ