ROLAND GARROS

Ζβέρεφ: "Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός μου. Οι ευχές μου στον Ράφα"

Ζβέρεφ: "Πολύ σοβαρός ο τραυματισμός μου. Οι ευχές μου στον Ράφα"

Τον φόβο του ότι ο τραυματισμός που υπέστη στον ημιτελικό του Roland Garros επηρεάσει την πορεία του στα επόμενα τουρνουά εξέφρασε ο Σάσα Ζβέρεφ που περιμένει πλέον τα αποτελέσματα των εξετάσεων.

Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ ευχήθηκε στον Ράφαελ Ναδάλ να κατακτήσει τον 14ο τίτλο του στο Roland Garros και χαρακτήρισε πολύ σοβαρό τον τραυματισμό που υπέστη κατά τη διάρκεια του συγκλονιστικού ημιτελικού της Παρασκευής.

Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης στάθηκε πολύ άτυχος, καθώς γύρισε άσχημα τον αστράγαλό του στην προσπάθειά του να φτάσει μια μπάλα του Ναδάλ και αναγκάστηκε να αποχωρήσει με καροτσάκι από το κορτ και να επιστρέψει στη συνέχεια με πατερίτσες.

Ο Γερμανός ήταν μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης στον δεύτερο τελικό Grand Slam της καριέρας του, όταν συνέβη το περιστατικό στο 7-6, 6-6, μετά από 3 ώρες και 15 λεπτά αγώνα.

"Ήταν μια πολύ δύσκολη στιγμή για μένα στο κορτ. Ήταν ένα φανταστικό παιχνίδι μέχρι τη στιγμή που συνέβη αυτό. Φαίνεται πως είναι ένας πολύ σοβαρός τραυματισμός. Η ομάδα και οι γιατροί μου το ελέγχουν και θα δούμε τι ακριβώς είναι. Θα σας ενημερώσω το συντομότερο δυνατό" δήλωσε ο Ζβέρεφ.

"Θέλω να συγχαρώ τον Ράφα. Είναι απίστευτο να τον βλέπω να πηγαίνει στον 14ο τελικό του εδώ και ελπίζω να φτάσει μέχρι το τέλος και να γράψει λίγο ακόμη ιστορία".

Πηγή: Tennis24

TAGS ROLAND GARROS ΑΛΕΞΑΝΤΕΡ ΖΒΕΡΕΦ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ