ΤΕΝΙΣ

Ζβέρεφ: "Έπαιξα με πυρετό"

Ζβέρεφ: "Έπαιξα με πυρετό"
AP PHOTO/CHRISTOPHE ENA

Απίστευτα πράγματα στο Παρίσι με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ να δηλώνει, μετά την ήττα του από τον Γιανίκ Σίνερ, ότι αγωνίστηκε έχοντας υψηλό πυρετό και συμπτώματα κορονοϊού.

Μία πολύ παράξενη ιστορία μέσα στη φετινή διοργάνωση του Roland Garros ξεκίνησε με τις δηλώσεις του Αλεξάντερ Ζβέρεφ αμέσως μετά την ήττα του από τον Γιανίκ Σίνερ στα τέσσερα σετ για τον 4ο γύρο της διοργάνωσης. Ο 23χρονος Γερμανός, με ωμή ειλικρίνεια, ανέφερε ότι έπαιξε με πυρετό και έντονα συμπτώματα γρίπης αφήνοντας με το στόμα ανοικτό κάθε έναν από ματς που εύλογα αναρωτιέται γιατί άφησε να συμβεί κάτι τέτοιο εν μέσω μάλιστα μιας πανδημίας.

"Ήμουν χάλια από το βράδυ που έπαιξα με τον Τσεκινάτο. Τι να πω; Είμαι εντελώς άρρωστος. Δεν μπορώ να αναπνεύσω όπως το καταλαβαίνετε και από την φωνή μου. Έχω και πυρετό. Φυσικά και δεν ήμουν στην καλύτερη μου κατάσταση. Μάλλον έπρεπε να μην αγωνιστώ" ανέφερε ο Ζβέρεφ.

Η πρώτη αντίδραση της Γαλλικής Ομοσπονδία Τένις που είναι και η διοργανώτρια του Roland Garros ανέφερε πως ο Ζβέρεφ δεν ενημέρωσε για τα συμπτώματα του ως όφειλε ενώ του έχει γίνει τεστ κορονοϊού την Κυριακή.

Περιμένουμε τις εξελίξεις αυτής της παράξενης κατάστασης.

Πηγή: Tennis24

AP Photo/Christophe Ena

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ