ROLAND GARROS

Υποψίες για στημένο παιχνίδι στα προκριματικά του Roland Garros, γράφει η Equipe

Το σημα του Roland Garros
Το σημα του Roland Garros Ⓒ 2020 PETER DEJONG/ASSOCIATED PRESS

Ένας αγώνας του 1ου προκριματικού γύρου αυτής της εβδομάδας διερευνάται μετά από έναν ασυνήθιστα υψηλό αριθμό στοιχημάτων, σύμφωνα με την γαλλική L’Equipe. 

Ένας αγώνας του 1ου προκριματικού γύρου αυτής της εβδομάδας διερευνάται μετά από έναν ασυνήθιστα υψηλό αριθμό στοιχημάτων, σύμφωνα με την γαλλική L’ Equipe.

Η γαλλική εφημερίδα επικαλείται αστυνομικές πηγές, που θέλουν στο παιχνίδι του Ισραηλινού, Ντούντι Σέλα με τον Ισπανό, Μπερνάβε Θαπάτα Μιράγες, να υπάρχει έντονη στοιχηματική δραστηριότητα.

Ο Ισπανός επικράτησε με 6-3, 6-0, σε λιγότερο από μία ώρα, με την έρευνα να επικεντρώνεται στο 2ο set το οποίο κράτησε λιγότερο από 20 λεπτά! Συνολικά διεκδικήθηκαν 32 πόντοι με τον Σέλα να κατακτά μόλις επτά.

Σύμφωνα με την αστυνομική πηγή, ένας ασυνήθιστα υψηλός αριθμός στοιχημάτων τοποθετήθηκαν σε τρεις χώρες (Κύπρο, Ουκρανία, Αρμενία), ενώ παράλληλα προέτρεψε τις δικαστικές αρχές να εξετάσουν την περίπτωση στημένου αγώνα, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη έρευνα.

Ο 37χρονος Σέλα βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νο456 του κόσμου, ενώ φέτος έχει παίξει σε δύο μόλις παιχνίδια. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Ισραηλινός έχει αγωνιστεί ακόμη μια φορά φέτος, στα προκριματικά του Australian Open, όπου ηττήθηκε στον 1ο γύρο και πάλι από Ισπανό, τον Μάριο Βιλέγια Μαρτίνεθ.

Πηγή: tennis24

TAGS ROLAND GARROS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ