Ξανά μαζί Φέντερερ & Ντελ Πότρο

Ο Ρότζερ Φέντερερ θα είναι ο αντίπαλος του Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο στον τελικό της Βασιλείας την Κυριακή (27/10). Ψάχνει τον 6ο τίτλο του και... εκδίκηση για την περσινή ήττα.
Παρών στον τελικό του “Swiss Indoors” θα είναι για όγδοη συνεχόμενη χρονιά ο Ρότζερ Φέντερερ! Ένα 24ωρο μετά την επικράτηση του με αντίπαλο τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, ο Ελβετός… θόλωσε ενώ σέρβιρε για τη νίκη κόντρα στον Βάσεκ Ποσπισίλ.
Ο Ελβετός έχασε το δεύτερο σετ και γύρισε το τρίτο σετ, αφού είχε μείνει πίσω με ένα break για να επικρατήσει στο τέλος με 6-3, 6-7 (3-7), 7-5 του ανερχόμενου Καναδού.
Το 2012 είχε γνωρίσει την ήττα στον τελικό της Βασιλείας από τον Χουάν Μαρτίν Ντελ Πότρο. Οι δύο παίκτες θα τεθούν ξανά αντίπαλοι την Κυριακή (27/10) μετά τη νίκη του Αργεντινού σε τρία σετ επί του Γάλλου Εντουά Ροζέρ-Βασελέν.