WTA FINALS

WTA Finals: Στη Γουαδαλαχάρα θα διεξαχθεί η φετινή διοργάνωση

Η Σάκκαρη στο US Open
Η Σάκκαρη στο US Open PHOTO CREDITS: © 2021 JOHN MINCHILLO / AP IMAGES

Το Μέξικο πρόκειται να φιλοξενήσει το κορυφαίο τουρνουά στο τέλος της σεζόν για το WTA Tour, με τη συμμετοχή των 8 κορυφαίων της σεζόν! Πιθανή η παρουσία της Σάκκαρη

Σύμφωνα με πληροφορίες του BBC, το WTA Finals θα μετακομίσει προσωρινά από τη Σένζεν στην Γουαδαλαχάρα, λόγω των περιορισμών της πανδημίας στην Κίνα και από το 2022 αναμένεται να επιστρέψει στην Κινέζικη μεγαλούπολη μέχρι το 2030.

Η WTA έψαχνε ένα ασφαλές μέρος προκειμένου να μην ακυρωθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το WTA Finals και φαίνεται να έχει καταλήξει στην Γουαδαλαχάρα, κάτι που μένει να ανακοινωθεί και επίσημα.

Έτσι, στην υπέροχη πόλη του Μεξικό αναμένεται να δώσουν το παρόν οι οχτώ καλύτερες της φετινής σεζόν στο WTA Tour, ανάμεσα στις οποίες είναι και η Μαρία Σάκκαρη τη δεδομένη στιγμή.

Μετά την ολοκλήρωση του US Open και την εξαιρετική πορεία της 26χρονης Ελληνίδας μέχρι τα ημιτελικά της Νέας Υόρκης, η Σάκκαρη κέρδισε 7 θέσεις στην WTA Race και καταλαμβάνει πλέον το Νο6 της ειδικής βαθμολογίας με 2,842 βαθμούς από 14 τουρνουά που έχει πάρει μέρος φέτος.

Μπάρτι, Σαμπαλένκα, Κρεϊτσίκοβα, Πλίσκοβα και Σφιόντεκ βρίσκονται στις πέντε πρώτες θέσεις ενώ μετά τη Σάκκαρη ακολουθούν οι Ναόμι Οσάκα και Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα που συμπληρώνουν την 8αδα.

Ας ελπίσουμε ότι μετά τον Στέφανο Τσιτσιπά, θα δούμε άλλον έναν εκπρόσωπο του Ελληνικού τένις στο κορυφαίο τουρνουά στο κλείσιμο μιας εξαιρετικής σεζόν.'

Πηγή: Tennis24

TAGS WTA FINALS ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ATP WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ