ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ

Wimbledon, ξέσπασε η θεατής: "Τι 700 ποτά λέει ο Κύργιος, δύο ποτά είχα πιει"

Ο Νικ Κύργιος στον τελικό του Wimbledon κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς
Ο Νικ Κύργιος στον τελικό του Wimbledon κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Η θεατής του Wimbledon, με την οποία τα έβαλε ο Νικ Κύργιος στον τελικό και διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή ότι του φωνάζει γιατί είναι μεθυσμένη, απάντησε στον Ελληνοαυστραλό τενίστα, δηλώνοντας ότι είχε πιει μόλις δύο ποτά.

Η Άνια Πάλους είναι η θεατής που προκάλεσε τα νεύρα και έκανε έξαλλο τον Νικ Κύργιο (Νο45) στον τελικό του Wimbledon. Ο Ελληνοαυστραλός τενίστας ενοχλήθηκε από τις φωνές της 32χρονης και διαμαρτυρήθηκε στον διαιτητή, τονίζοντας πως είναι μεθυσμένη.

"Με ενοχλεί στο σερβίς, στον τελικό του Wimbledon, που δεν υπάρχει μεγαλύτερο ματς. Δεν με πίστεψες και μετά το έκανε πάλι και παραλίγο να μου κοστίσει το game. Γιατί είναι ακόμα εδώ;

Είναι τέρμα μεθυσμένη και μου μιλάει την ώρα του αγώνα, είναι απαράδεκτο. Είναι αυτή με το φόρεμα, αυτή που μοιάζει σαν να έχει πιει 700 ποτά".

Ο Νο45 στον κόσμο ζητούσε από τον διαιτητή να την αποβάλει, με την Πολωνή δικηγόρο να του απαντά πως ήταν νηφάλια, εξηγώντας πως ο λόγος που φώναζε ήταν για να τον στηρίξει.

"Τι 700; Μόνο δύο ποτά ήπια. Πάντα λέει ότι το κοινό είναι εναντίον του. Ήθελα απλά να του δείξω ότι είμαστε εδώ για εκείνον, ήθελα να τον ενθαρρύνω", είπε η Πάλους στη Sun.

Η θεατής που εξόργισε τον Νικ Κύργιο στον τελικό του Wimbledon
Η θεατής που εξόργισε τον Νικ Κύργιο στον τελικό του Wimbledon DAILY MAIL / MARK LARGE

Η 32χρονη, η οποία αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο και επέστρεψα μετά από 15 λεπτά, δήλωσε επίσης, στην Telegraph:"Είχα μόνο καλές προθέσεις. Με πείραξε ο ήλιος, δεν είχα καπέλο. Λυπάμαι πολύ".

TAGS ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ WIMBLEDON ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ