WIMBLEDON

Wimbledon: Βοντρούσοβα εναντίον Ζαμπέρ, πού θα δείτε τον τελικό

Η Ονς Ζαμπέρ πανηγυρίζει τη νίκη της στο Wimbledon
Η Ονς Ζαμπέρ πανηγυρίζει τη νίκη της στο Wimbledon © 2023 KIN CHEUNG / AP IMAGES

Η Μαρκέτα Βοντρούσοβα κι η Ονς Ζαμπέρ θα μονομαχήσουν το Σάββατο (15/7) για το τρόπαιο του Wimbledon. Αναλυτικά η ώρα και το κανάλι του τελικού γυναικών.

Ονς Ζαμπέρ και Μάρκετα Βοντρουσόβα θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στον τελικό του Wimbledon το Σάββατο (15/7) για να κατακτήσουν για πρώτη φορά το βαρύτιμο τρόπαιο.

Η μεγάλη μάχη θα διεξαχθεί το μεσημέρι στις 16:00 και θα μεταδοθεί από το Novasports Prime, ενώ έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα μέσα από το Match Center του SPORT24.

Η 28χρονη Τυνήσια επικράτησε της Αρίνα Σαμπαλένκα με 6-7(5), 6-4, 6-3 στον έναν ημιτελικό και για δεύτερη σερί σεζόν προκρίνεται στον τελικό του Λονδίνου, όπου πέρυσι είχε ηττηθεί από την Έλενα Ριμπάκινα.

Η Ζαμπέρ γίνεται η πρώτη τενίστρια που φτάνει στον τελικό αποκλείοντας τρεις αντιπάλους από το top-10 της WTA από τη Σερένα Γουίλιαμς και η πρώτη με back-to-back τελικούς επίσης από την Αμερικανίδα.

Απέναντί της θα βρεθεί η Μάρκετα Βοντρουσόβα, η οποία αν και νο42 στην παγκόσμια κατάταξη θα αγωνιστεί στον δεύτερο τελικό Grand Slam της καριέρας της, έπειτα από εκείνον του Roland-Garrosτο 2019.

Για να φτάσει μέχρι εκεί η 24χρονη Τσέχα υπέταξε την εκπληκτική φέτος Ελίνα Σβιτόλινα με 6-3 6-3 και θα προσπαθήσει να διαδεχθεί την Πέτρα Κβίτοβα σε κατακτήσεις major, έπειτα από το 2014.

TAGS WIMBLEDON WTA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ