WIMBLEDON

Wimbledon: Σαρωτική πρεμιέρα για τον Αλκαράθ

Spain's Carlos Alcaraz reacts after beating Jeremy Chardy of France in a first round men's singles match on day two of the Wimbledon tennis championships in London, Tuesday, July 4, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Spain's Carlos Alcaraz reacts after beating Jeremy Chardy of France in a first round men's singles match on day two of the Wimbledon tennis championships in London, Tuesday, July 4, 2023. (AP Photo/Kirsty Wigglesworth) AP

Ο Κάρλος Αλκαράθ ήταν εντυπωσιακός στην πρεμιέρα του στο Wimbledon και επικράτησε 3-0 σετ του Σαρντί για να προκριθεί στο δεύτερο γύρο.

Εντυπωσιακός ήταν στην πρεμιέρα του στο Wimbledon ο Κάρλος Αλκαράθ. Ο Ισπανός επικράτησε 3-0 σετ του Σαρντί και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο.

Στα πρώτα δύο σετ ο Αλκαράθ ήταν καταιγιστικός και τα κατέκτησε με 6-0 και 6-2 μέσα σε 54 λεπτά. Το ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι αυτό το έπραξε έχοντας μόλις 3 αβίαστα λάθη σε δύο σετ!

Στο τρίτο σετ ο Σάρντι προηγήθηκε 4-2, αλλά ο Κάρλος Αλκαράθ απάντησε άμεσα και έφερε το σετ στα ίσα (4-4). Έπειτα, έφτασε κοντά σε νέο break, αλλά ο Σαρντί άντεξε.

Τελικά ο Αλκαράθ έκανε το break στο 11ο game και τελικά έκλεισε το ματς με 7-5. Στον επόμενο γύρο ο Ισπανός θα αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Αλεξάντρε Μούλερ και τον Άρτουρ Ριντερνεχ.

TAGS WIMBLEDON ΚΑΡΛΟΣ ΑΛΚΑΡΑΘ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ