WIMBLEDON

Wimbledon: Πρεμιέρα για Σάκκαρη και Τσιτσιπά

Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη στο μεικτό τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Οι Στέφανος Τσιτσιπάς και Μαρία Σάκκαρη στο μεικτό τένις στους Ολυμπιακούς Αγώνες SPORTSIMAGES.GR

Τις υποχρεώσεις του στο Wimbledon θα ξεκινήσουν την Τρίτη (28/6) ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη, με τον Έλληνα πρωταθλητή να αγωνίζεται το βράδυ περίπου στις 19:30 (Novasports 6 και LIVE από το SPORT24) και τη Νο5 στον κόσμο το μεσημέρι στις 13:00 (Novasports 2 και LIVE από το SPORT24).

Οι Μαρία Σάκκαρη (Νο5) και Στέφανος Τσιτσιπάς (Νο5) ρίχνονται στη μάχη του φετινού Wimbledon, με τους δύο τενίστες να ξεκινούν την Τρίτη (28/6) τις υποχρεώσεις τους στη διοργάνωση.

Η Ελληνίδα τενίστρια, στην 6η συμμετοχή της στο Wimbledon, θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα την προερχόμενη από τα προκριματικά, Αυστραλή και Νο572 του κόσμου Ζόι Χάιβς σε μια αναμέτρηση, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει στις 13:00 (Novasports 6 και LIVE από το Matchcenter του SPORT24).

Αυτή θα είναι η 13η αναμέτρηση της Σάκκαρη κόντρα σε παίκτριες από την Αυστραλία μετρώντας 6 νίκες και 6 ήττες, ωστόσο οι τρεις ήττες από αυτές ήταν απέναντι στην πρώην Νο1 του κόσμου, Άσλεϊ Μπάρτι.

Θυμίζουμε ότι η καθυστέρηση που έφερε η βροχή τη Δευτέρα (27/6) ανάγκασε τους διοργανωτές του Wimbledon να αναβάλλουν ορισμένα παιχνίδια του προγράμματος της ημέρας, ανάμεσα στα οποία και αυτό της Σάκκαρη με τη Χάιβς.

Από την άλλη, ο Τσιτσιπάς θα μπει στη μάχη του Wimbledon το βράδυ της Τρίτης περίπου στις 19:30 (Novasports 2 και LIVE από το SPORT24), όπου και θα αντιμετωπίσει τον Ελβετό Αλεξάντερ Ρίτσαρντ (Νο188).

Ο αγώνας του Έλληνα πρωταθλητή με τον Ρίτσαρντ είναι ο τρίτος κατά σειρά στο κορτ, ενώ οι δύο τους δεν έχουν τεθεί ποτέ αντιμέτωποι. Ο 23χρονος Έλληνας είναι δίχως αμφιβολία το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης.

TAGS WIMBLEDON ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ