WIMBLEDON

Wimbledon: Πού θα δείτε τις σημερινές μάχες του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής του με τον Ντόμινικ Τιμ για το Wimbledon | 4 Ιουλίου 2023
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατά τη διάρκεια της αναμέτρησής του με τον Ντόμινικ Τιμ για το Wimbledon | 4 Ιουλίου 2023 @2023 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη ρίχνονται την Τετάρτη (5/7) στη μάχη του Wimbledon, με τον πρώτο να επιστρέφει στο κορτ για να συνεχιστεί από το δεύτερο σετ η κόντρα του με τον Τιμ και την δεύτερη να αντιμετωπίζει την Κόστιουκ.

Η Τετάρτη (5/7) είναι μία πολύ σημαντική ημέρα τόσο για τον Στέφανο Τσιτσιπά όσο και για την Μαρία Σάκκαρη, με τους δύο πρωταθλητές μας να αγωνίζονται στο Wimbledon και να καλούνται να ξεπεράσουν τα πρώτα εμπόδια που έχουν μπροστά τους για να συνεχίσουν την πορεία τους στο φημισμένο Grand Slam.

Πρώτη μπαίνει στη μάχη η Μαρία Σάκκαρη (Νο 8), η οποία στις 13:00 το μεσημέρι της Τετάρτης θα αντιμετωπίσει την Ουκρανή Μάρτα Κόστιουκ (Νο 35 στην παγκόσμια κατάταξη) για τον πρώτο γύρο του Wimbledon, σε μία αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη αρχικά να διεξαχθεί το απόγευμα της Τρίτης αλλά τελικά δεν έγινε ποτέ λόγω βροχής.

Περίπου τρεις ώρες αργότερα και συγκεκριμένα στις 16:00 θα έχουμε το Part II της αναμέτρησης του Στέφανου Τσιτσιπά (Νο 5) με τον Ντόμινικ Τιμ (Νο 90 στην παγκόσμια κατάταξη), με τους δύο αθλητές να προλαβαίνουν να παίξουν σχεδόν 1,5 σετ πριν τους σταματήσει η βροχή και στη συνέχεια οδηγήσει τους διοργανωτές στην οριστική αναβολή του αγώνα.

Υπενθυμίζεται πως ο Αυστριακός, κάνοντας το μοναδικό break του πρώτου σετ, κατάφερε να κατακτήσει το σετ με 6-3, ενώ στο δεύτερο ο αγώνας διακόπηκε με το σκορ στο 4-3 υπέρ του Τσιτσιπά.

Οι αναμετρήσεις τόσο του Στέφανου Τσιτσιπά όσο και της Μαρίας Σάκκαρη θα καλυφθούν τηλεοπτικά από το Novasports 1.

TAGS WIMBLEDON ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΣΙΤΣΙΠΑΣ ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ