WIMBLEDON

Σάκκαρη: Το μεσημέρι της Τετάρτης ο αγώνας της με την Κόστιουκ

Maria Sakkari, of Greece, celebrates winning a point against Anhelina Kalinina, of Ukraine, at the BNP Paribas Open tennis tournament Sunday, March 12, 2023, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill)
Maria Sakkari, of Greece, celebrates winning a point against Anhelina Kalinina, of Ukraine, at the BNP Paribas Open tennis tournament Sunday, March 12, 2023, in Indian Wells, Calif. (AP Photo/Mark J. Terrill) AP

Η Μαρία Σάκκαρη και η Μάρτα Κόστιουκ θα μπουν στο κορτ στις 13.00 το μεσημέρι της Τετάρτης (05/07) για να δώσουν τον αγώνα τους για τον πρώτο γύρο του Wimbledon.

Γνωστό έγινε το πρόγραμμα της Τετάρτης (05/07) στο Wimbledon το οποίο συμπεριλαμβάνει περίπου 100 αναμετρήσεις ανάμεσα στις οποίες και εκείνον της Μαρίας Σάκκαρη με την Μάρτα Κόστιουκ.

Οι δύο αθλήτριες ανοίγουν το πρόγραμμα στο court 2 και αναμένεται να μπουν σε αυτό στις 13.00 καιρού επιτρέποντος φυσικά.

Υπενθυμίζουμε ότι ο αγώνας της Μαρίας Σάκκαρη με την Μάρτα Κόστιουκ ήταν να διεξαχθεί το απόγευμα της Τρίτης αλλά τελικά δεν έγινε ποτέ λόγω βροχής.

TAGS WIMBLEDON ΜΑΡΙΑ ΣΑΚΚΑΡΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ