WIMBLEDON

Wimbledon: Ώρα τελικού για Τζόκοβιτς και Κύργιο

Ο Νικ Κύργιος στο Wimbledon
Ο Νικ Κύργιος στο Wimbledon © 2022 KIRSTY WIGGLESWORTH / AP IMAGES

Νόβακ Τζόκοβιτς και Νικ Κύργιος είναι οι φιναλίστ του Wimbledon, με τους δύο τενίστες να μονομαχούν το απόγευμα της Κυριακής (10/7, 16:00, Novasports Prime και Live από το SPORT24).

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο3) θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Νικ Κύργιο (Νο40) στις 16:00 την Κυριακή (10/7, Novasports Prime και Live από το SPORT24) στον τελικό του Wimbledon και θα υπερασπιστεί τον τίτλο του για το back to back.

Κόντρα στον κορυφαίο τενίστα της τελευταίας 10ετιας, ο Ελληνοαυστραλός μετράει δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και μάλιστα χωρίς απώλειες σετ

Και οι δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους έλαβαν χώρα τo 2017: η πρώτη στο Ακαπούλκο και η δεύτερη λίγες εβδομάδες αργότερα στο Indian Wells Masters.

Θυμίζουμε ότι ο Νόλε κέρδισε τον Κάμερον Νόρι (Νο12) με 3-1 σετ και πήρε την πρόκριση για τον 32ο τελικό Grand Slam της καριέρας του, γράφοντας ιστορία, αφού ξεπέρασε τον Ρότζερ Φέντερερ, ο οποίος έχει συμμετάσχει σε 31 Major τελικούς.

Κάπως έτσι, ο Νο3 του κόσμου έγινε ρέκορντμαν τελικών, μόλις στην 68η συμμετοχή του σε κυρίως ταμπλό Grand Slam.

Από την άλλη, ο Κύργιος προκρίθηκε στον τελικό, χωρίς να αναμετρηθεί με τον Ράφαελ Ναδάλ, καθώς ο Ισπανός ανακοίνωσε πως αποσύρεται, λόγω του τραυματισμού του.

TAGS WIMBLEDON ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ ΝΙΚ ΚΥΡΓΙΟΣ ATP ATP FINALS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ