WIMBLEDON

Wimbledon: Ο Τζόκοβιτς επικράτησε εύκολα 3-0 του Βαβρίνκα και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο

Serbia's Novak Djokovic celebrates defeating Australia's Jordan Thompson in the men's singles match on day three of the Wimbledon tennis championships in London, Wednesday, July 5, 2023. (AP Photo/Alastair Grant)
Serbia's Novak Djokovic celebrates defeating Australia's Jordan Thompson in the men's singles match on day three of the Wimbledon tennis championships in London, Wednesday, July 5, 2023. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δίχως να αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα επικράτησε 3-0 σετ του Βαβρίνκα και προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του Wimbledon.

Στον τρίτο γύρο του Wimbledon προκρίθηκε ο Νόβακ Τζόκοβιτς. Ο Νόλε επικράτησε 3-0 σετ του Σταν Βαβρίνκα και θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον Χούρκατς.

Από το πρώτο κιόλας service game του Βαβρίνκα ο Τζόκοβιτς πίεσε αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στο break. Αντίθετα, στο έκτο game ο Νόλε το έσπασε και έκανε πιο εύκολα τα πράγματα για εκείνον φτάνοντας στο 1-0 με 6-3.

Το δεύτερο σετ ήρθε ακόμα πιο εύκολα για τον Τζόκοβιτς. Με συνολικά τρία breaks ο Σέρβος έφτασε εύκολα στο 2-0 σετ με 6-1 δίχως να αφήσει στον Ελβετό το δικαίωμα να πλησιάσει σε break.

Στο τρίτο σετ είχαμε μεγαλύτερη μάχη με τους δύο αθλητές να λύνουν τις διαφορές τους στο τάι μπρέικ. Εκεί ο Βαβρίνκα κατάφερε να προηγηθεί με mini break αλλά ο Νόλε είχε ξανά τις απαντήσεις.

Έτσι μετέτρεψε το εις βάρος του 5-3 σε 7-5 για να κλείσει το σετ και το ματς πανηγυρίζοντας την πρόκριση στον τρίτο γύρο.

TAGS WIMBLEDON ATP ΝΟΒΑΚ ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ