WIMBLEDON

Wimbledon: Ο Σίνερ νίκησε τον Βαβρίνκα και πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο γρασίδι

Italy's Jannik Sinner celebrates after winning a point against Switzerland's Stan Wawrinka during their men's singles match on day one of the Wimbledon tennis championships in London, Monday, June 27, 2022. (AP Photo/Alastair Grant)
Italy's Jannik Sinner celebrates after winning a point against Switzerland's Stan Wawrinka during their men's singles match on day one of the Wimbledon tennis championships in London, Monday, June 27, 2022. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Ο Γιανίκ Σίνερ επικράτησε 3-1 σετ του Στάνισλας Βαβρίνκα και προκρίθηκε στο δεύτερο γύρο του Wimbledon, ενώ παράλληλα πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο γρασίδι.

Ο Γιάνικ Σίνερ επικράτησε στα τέσσερα sets του Στάνισλας Βαβρίνκα, στο πιο σπουδαίο ματς της 1ης ημέρας αγώνων στο Λονδίνο και προκρίθηκε για 1η φορά στην καριέρα του, στον 2ο γύρο του Wimbledon.

Ο 20χρονος Ιταλός και Νο10 του ταμπλό, χρειάστηκε 2 ώρες και 42 λεπτά για να υπερκεράσει το εμπόδιο του πολύπειρου Ελβετού, κατόχου τριών Grand Slam τίτλων, επικρατώντας με 7-5, 4-6, 6-3, 6-2.

Την 1η νίκη της καριέρας του σε κυρίως ταμπλό grass court διοργάνωσης, πανηγύρισε με αυτό τον τρόπο ο Σίνερ, που μέχρι να κερδίσει τον Βαβρίνκα στον 1ο γύρο του Wimbledon, μετρούσε πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς στο γρασίδι.

Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικό τένις και εκμεταλλευόμενος τα πολλά (43) αβίαστα λάθη του 37χρονου αντιπάλου του, ο Σίνερ έκανε δικό του το ντέρμπι της πρεμιέρας στο Λονδίνο και ήδη μπορεί να κοιτάζει την επόμενη δοκιμασία του.

Έναν εκ των Ντάνιελ Αλτμάιερ και Μίκαελ Ίμερ θα αντιμετωπίσει στον 2ο γύρο ο Ιταλός, που εφόσον προκριθεί στους “32”, θα παίξει με έναν εκ των Άντι Μάρεϊ και Τζον Ίσνερ. Διόλου εύκολη η κλήρωσή του, δηλαδή.

Στον 2ο γύρο, προκρίθηκαν επίσης οι Μιομίρ Κετσμάνοβιτς, Τιμ Φαν Ράιτχοβεν και Όσκαρ Ότε, θέτοντας νοκ-άουτ τους Τζον Μίλμαν, Φεντερίκο Ντελμπόνις και Πίτερ Γκόγιοβτζικ, αντίστοιχα.

ΠΗΓΗ: Tennis24

TAGS WIMBLEDON ATP
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ