WIMBLEDON

Wimbledon: Κανονικά του χρόνου οι Ρώσοι

Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ στη διάρκεια του αγώνα με τον Αλιασίμ | 26 Ιανουαρίου 2022
Ο Ντανίλ Μεντβέντεφ στη διάρκεια του αγώνα με τον Αλιασίμ | 26 Ιανουαρίου 2022 2022 AP PHOTO/ANDY BROWNBILL

Η διευθύνουσα σύμβουλος του Wimbledon, Σάλι Μπόλτον, επιβεβαίωσε πως από το 2023 οι Ρώσοι και οι Λευκορώσοι θα μπορέσουν να πάρουν μέρος κανονικά στο τουρνουά.

Η απόφαση των διοργανωτών του Wimbledon να μην επιτρέψουν στους Ρώσους και τους Λευκορώσους παίκτες να μην συμμετάσχουν στο φετινή διοργάνωση έφερε ένα τεράστιο κύμα αντιδράσεων με την ATP και την WTA να αποσύρουν τελικά τη βαθμολογία.

Η διευθύνουσα σύμβουλος του Wimbledon, Σάλι Μπόλτον, επιβεβαίωσε πως το 2023 οι Ρώσοι και οι Λευκορώσοι θα μπορέσουν να πάρουν μέρος κανονικά στο τουρνουά, ενώ τόνισε πως το Λονδρέζικο Slam ακολουθεί πάντα τις οδηγίες της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου:

"Ήταν μια απίστευτα δύσκολη απόφαση να ληφθεί και λυπούμαστε βαθύτατα για τον αντίκτυπο που θα έχει σε αυτά τα άτομα που επηρεάστηκαν. Η απόφαση που πήραμε είναι μόνο για το φετινό Wimbledon. Αλλά εξακολουθούμε να πιστεύουμε ότι ήταν η σωστή απόφαση. Είναι αδύνατο να γνωρίζουμε σε τι θέση θα είμαστε του χρόνου", ήταν μερικά από τα λόγια της Μπόλτον.

Το Wimbledon θα διεξαχθεί στο διάστημα 27 Ιουνίου με 10 Ιουλίου.

Πηγή: Tennis24

TAGS WIMBLEDON ATP ΡΩΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ